Protectia bunurilor in timpul unei mutari cu Volsped

Articol trimis de Mihai Popa

La prima vedere, serviciile de mutari pot parea simple formalitati si tindem sa consideram ca nu este asa mare lucru ca un grup de persoane cu forta sa manevreze niste obiecte mai mici sau mai mari. In esenta, lucrurile nu sunt atat de simple, iar organizarea unei mutari este un proces care presupune in primul rand multa experienta si nu in ultimul rand implicare.

Atunci cand o persoana este interesata de o mutare de mobilier se intreaba, fara doar si poate, cum sunt protejate obiectele sale pe parcursul relocarii.

Volsped ofera servicii de calitate in domeniul mutarilor de apartamente, case sau birouri, motiv pentru care, echipele de lucru acorda maxima importanta protectiei obiectelor. Tocmai de aceea, fiecare relocare efectuata cu echipa noastra, beneficiaza gratuit de protectia standard a tuturor obiectelor. In protectia standard sunt incluse materiale textile speciale pentru mutari si burete. Pe langa aceasta protectie, in functie de obiectele relocate, oferim si materiale suplimentare, precum folie stretch, folie cu bule, carton ondulat sau coltare de carton. Fiecare obiect in parte este protejat cu unul sau mai multe materiale de protectie, in functie de gradul de fragilitate al acestuia.

In urma discutiei cu fiecare client in parte, reprezentantii de vanzari Volsped, calculeaza materialele de protectie necesare pentru relocarea solicitata, atat din punct de vedere al cantitatii, cat si al specificului. Atunci cand un material de protectie nu este necesar pentru obiectele mutate, acesta nu va fi calculat si nu se va regasi in oferta de pret transmisa.

Nicio lucrare efectuata de echipa Volsped nu va fi lipsita de protectia bunurilor, pentru ca preferam sa prevenim evenimente neplacute, decat sa fim nevoiti sa le justificam.

Calitatea serviciilor de relocare nu consta in rapiditatea cu care se efectueaza mutarea, ci in atentia acordata detaliilor pentru ca la finalul operatiunii, fiecare client sa se declare satisfacut de alegerea facuta in privinta firmei de mutari.

Afla mai multe despre serviciile de mutari locuinte ale firmei aici: http://volsped.ro/mutari-locuinte

Etichetat cu: , , ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns