Reduceri de pana la 15% la aranjamente florale, numai la Orasul Florilor

Articol trimis de Orasul Florilor

Daca este ziua ei, aniversarea voastra sau un eveniment special trebuie sa iei in considerare sa ii iei un aranjament floral fara niciun effort din partea ta datorita florariei online, orasul Florilor, care iti va livra acasa aranjamentul floral impreuna cu o mica felicitare cu niste cuvinte dulci pentru ea.

Alegerea florilor din aranjamentul floral devine o sarcina mai usoara cu Orasul Florilor

Trebuie sa stiti ca nu orice floare se potriveste unui eveniment, si daca nu luati asta in considerare se poate sa faceti o greseala si sa transmiteti alt mesaj decat ati dorit dumneavoastra. De aceea trebuie sa cunoasteti ce semnifica fiecare floare sau puteti intra pe Orasul Florilor, unde specialisti florali va vor indruma catre cea mai buna alegere in functie de evenimentul la care participate sau pentru mesajul pe care doriti sa il transmiteti unei persoane. In aceasta perioada Orasul Florilor va aduce cele mai bune promotii la aranjamentele florale cu reduceri de pana la 15% la aranjamentele de orhidee si la cele cu trandafiri albi. Daca vreti sa va impartasiti sentimentele de iubire fata de persoana draga va recomandam aranjamentul floral format din 7 frezii albe, 4 trandafiri rosii si 2 miniroze portocalii, fiind cel mai potrivit pentru a transmite in cel mai sincer mod iubirea fata ce cealalta persoana. Daca participi la o nunta sau un botez cel mai recomandat aranjament floral este buchetul de 13 flori cu trandafiri albi, irisi mov si o miniroza ciclam. Aceasta combinatie reprezentand echilibrul, armonia in cuplu cat si bucuria.

Alege aranjamentele florale de la Orasul Florilor si vei scapa de livrarea acestora

Sa alegi aranjamentul floral potrivit necesita destul de mult timp pe care multi dintre noi nu il avem si acel putin timp pe care putem sa il oferim este pentru alegerea aranjamentului perfect, astfel neavand timp sau energia necesara sa livram si florile catre persoana dorita. Aici intervine Orasul Florilorcare pentru orice buchet de flori sau aranjament floral iti ofera transportul gratuit oriunde in Bucuresti dar si o felicitare cadou. Datorita specialistilor florali care tin cont de fiecare detaliu cand este creat buchetul, ii vei oferi persoanei dragi cea mai frumoasa surpriza la care se putea astepta.

Despre Orasul Florilor

OrasulFlorilor este o florarie online in care nevoile tale sunt puse pe primul plan si care incearca sa aduca un strop de culoare in vietile oamenilor cu ajutorul buchetelor si aranjamentelor florale pe care specialistii florali le fac tinand cont de fiecare detaliu. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre semnificatia florilor ii puteti contacta pe specialistii florali de la Orasul Florilor, telefonic la numarul 0743.256.525 sau la adresa de email suntem@orasulflorilor.ro.
###

Etichetat cu: , ,
Postat în Reduceri

Lasă un răspuns