Relaxare deplina prin intermediul celor mai unice tipuri de masaje

Articol trimis de Thaispa

Din cauza acelui stres pe care il acumulam din viata de zi cu zi, fiecare dintre noi cauta noi metode de relaxare, atat fizica cat si mentala, de reenergizare pentru a trece mult mai usor peste zilele grele. De aici, si imporanta pe care foarte multi dintre noi o acordam acelor centre spa, de relaxare, ce ne intampina cu nenumarate terapii unice prin masaj.

Pentru persoanele ce au mai incercat acele masaje clasice, in continuare acestui articol, o sa discutam ceva mai pe larg, despre un anumit tip de masaj cu totul unic si special, ceva diferit. Fara prea multa introducere, acest masaj poate fi intalnit in majoritatea centrelor spa profesoniste sub numele de masaj la “patru maini” sau masaj in tandem. Foarte special la acest masaj este faptul ca nu unul, ci doi terapeuti iti vor aplica acele tehnici speciale de masaj in sincron. Acestia pot lucra in oglina sau continuan unul altui miscarile pentru acea relaxare mult mai profunda.

Efectele unui masaj la “patru maini” sunt resimtite imediat dupa terminarea sedintei si pot dura cu pana la cateva zile. Acest fapt se datoreaza acelor tehnici de masaj foarte importante si unice pe care acei terapeuti le vor aplica in functie de caracteristice tale fizice.

[h2]Incearca un masaj la “patru maini” intr-unul din cele mai apreciate spa-uri[/h2]

Valabil in general pentru toate acele tipuri de masaje speciale, cat si pentru acest masaj la “patru maini” ce necesita anumite tehnici speciale din parte terapeutilor, cauta si programeaza-ti sedinta de masaj doar in acele centre spa profesionisti. Doar acei terapeuti profesionisti iti vor aduce beneficiile diferitelor tipuri de masaje si doar acestia te vor induce in acea stare profunda de relaxare.

Printre cel mai apreciate astfel de centre Spa din Bucuresti si unul din cele mai profesioniste, ce detine acel personal profesionist, de care vorbeam mai sus, este si Thai Spa. Acest centru este specializat doar pe acele tehnici de masaj asiatic si este dedicate relaxarii tuturor oaspetilor ce le calca pragul.

La Thai Spa un astfel de masaj la “patru maini” poate incepe de la numai 90 de minute, iar la cere, atunci cand simti ca corpul tau mai are nevoie de un impuls pentru o relaxare mult mai profunda, sedinta de masaj poate dura cu pana la 120 de minute.

Etichetat cu:
Postat în Sanatate

Lasă un răspuns