Relaxare la nivelul corpului si mintii prin masaj traditional Indian

Articol trimis de Thaispa

In ultima perioada, foarte multe centre wellness au inceput sa cunoasca o adevarata crestere in radul persoanelor care cauta sa se relaxeze, eliminand stresul cotidian acumulat.

In cele mai cunoscute centre spa, intalnim masajul ayurvedic practicat in Bucuresti de catre cei mai buni si specialisti terapeuti, ce au o foarte mare experienta in medicina traditionala indiana, de unde isi are si originea acest tip de masaj.

Masajul Ayurvedic in Bucuresti reprezinta pentru cetatetii acestei capitale foarte aglomerate o scapare pentru a se relaxa si calma dupa tot stresul acumulat la locul de munca sau diferitele operatiuni zilnice care ne solicita corpul.

Centre de specialitate unde masajul devine o arta

Printre cele mai renumite centre de masaj ayurvedic din Bucuresti intalnim spa-ul Thai Spa, unde tehnicile folosite de terapeuti sunt bazate pe modele si tratamente asiatice.

O echipa de terapeuti originari din tari precum Thailanda, Indonezia sau Filipine, ce detin o foarte mare experienta in cele mai renumite centre spa de lux din orient, te asteapta, sa-ti oferte un tratament complet, de restabilire a echilibrului prin masajul ayurvedic in Bucuresti.

Nu numai acest tip de masaj ayurvedic in Bucuresti este la mare cautare, cat si alte terapii asiatice specifice precum, masajul tailandez care dupa numai o sedinta vei simti ca stresul si durerile musculare la nivelul intregului corp dispar. Mai intalnim si alte masaje specifice de relaxare, cu pietre calde ce actioneaza asupra anumitor puncte cheie denumite chakre sau masaje de intinerire si tonifiere la nivelul fetei, prin masaj facial.

Recomandarea specialistilor in domeniu, in cazul persoanelor care un stil de viata foarte activ este sa-si programeze cel putin o sedinta de masaj pe saptamana, pentru a reechilibra starea mentala si fizica.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Sanatate

Lasă un răspuns