Relaxare si rasfat doar printr-un simplu masaj

Articol trimis de ThaiSpa

In ultima perioada, tot mai multe centre spa si de infrumusetare recunosc ca tot mai multe persoane le calca pragul pentru acele momente de relaxare si de reenergizare. Cele mai multe dintre aceste centre iti pun la dispozitie o serie de sedinte de relaxare si rasfatare prin intermediul masajului sau nu numai.

Unul din cele mai apreciate masaje dintre care tot mai multe femei acorda o importanta foarte mare si mai mult de atat, a devenit oarecum o rutina, o obisnuita, il reprezinta masajul facial antirid.

Acest masaj facial antirid are la baza o sumedenie de beneficii, precum eliminarea totala a stresului, masand usor centrii nervosa regasiti la nivelul capului, revitalizarea si redarea stralucirii fetei tale sau o mai buna circulatie. Aceste beneficii sunt mai putin cunoscute iar majoritatea persoanelor ce isi programeaza o astfel de sedinta de masaj facial antirid o fac pentru simpla eliminare a acestor linii inestetice ce apar odata cu inaintarea in varsta.

Masajul facial antirid vine ca si o alternativa a nenumaratelor tratamente pentru eliminarea sau diminuarea acestor riduri, a liniilor inestetice. Mai mult de atat, chiar si unii medicii specialisti recomanda aceasta forma de masaj. Este foarte simplu, relaxant si foarte eficient in comparatie cu alte sute de produse sau terapii, care de cele mai multe ori nu au si efectul dorit.

Unde poti beneficia de o astfel de sedinta de masaj

In primul rand, trebui sa cunosti faptul ca numai un terapeul profesionst iti poate face un astfel de masaj facial antirid exact asa cum trebuie, pentru a beneficia de acea relaxare de care ai nevoie.

Unul din cele mai apreciate centre Spa din inima Bucurestiului unde poti beneficia de un astfel de masaj facial antirid ca la cate, este centru Thai Spa. Aici, este asteptat de o echipa de profesionisti originali din tari precum Thailanda, Indonezia sau Filipine, ce sunt dedicati relaxarii oaspetilor ce le trec pragul.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns