Reparatii aer conditionat – servicii prompte

Articol trimis de andrei ion

Cunoastem orice model de masina de spalat, incepand cu modele mai vechi si ajungand pana la cele care au “scris” istoria curatarii hainelor. Cunoastem problemele ce pot aparea si facem orice tip de reparatie, fie ca vorbim despre reparatii ale sistemului electronic, fie despre schimbari de rulmenti, fie ca ne ocupam de reparatii electrovalve, garnituri sau curele de transmisie, fie ca intampinam o reparatie a termostatelor sau ca inlocuim pompele sau amortizoarele masinii de spalat, e cert, suntem specializati in toate!
Reparatii masini de spalat cu echipament profesional www.washservice.ro

Masina de spalat rufe nu mai este de multa vreme doar un moft. Este o necesitate si trebuie tratata ca atare. Modul ei de functionare trebuie sa coincida cu necesitatile noastre, iar rezultatul utilizarii ei nu trebuie sa fie altul decat satisfactia lucrurilor bine facute, calitative si eficiente.

Exista totusi momente in viata unei masini, cand aceasta, din anumite cauze, va trebui sa treaca pragul unui service de masini de spalat. Daca masina de spalat scoate sunete ciudate, daca uzura normala casnica si-a spus cuvantul in cazul ei, sau daca pur si simplu aceasta refuza sa porneasca, noi suntem solutia!

Avem la dispozitie toata aparatura specifica repararii si intretinerii masinilor de spalat, incepand de la simplele scule de mana necesare unei desfaceri de panou, si pana la piesele de schimb ce pot conduce la o mai buna functionalitate a masinii de spalat. Personalul nostru este unul foarte bine pregatit, avand in organigrama electronisti, specialisti pe tipuri de probleme intampinate si mai ales pe tipuri de masini de spalat http://www.washservice.ro

Etichetat cu: ,
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns