Restaurante de nunta

Nunta reprezinta pentru fiecare dintre noi unul dintre cele mai semnificative evenimente din viata.
Pentru a avea parte de o petrecere de neuitat, traita alaturi de familie si dragii vostri prieteni trebuie sa tineti cont de foarte multe aspecte – si nu in ultimul rand de un restaurant pentru nunta.
Aici este momentul in care echipa CASA ANKE face diferenta. Noi va vom indruma pas cu pas pentru derularea optima a acestei placute activitati. Oferim consultanta, planificare si rezervarea locatiei dintr-o gama larga de restaurante in concordanta cu dorintele si asteptarile voastre.
Alegerea restaurantului reprezinta un prim pas in organizarea evenimentului. In acest punct trebuie sa tineti cont de foarte multe aspecte. Spre exemplu, rezervarea restaurantului cu aproximativ un an inaintea evenimentului pentru a te asigura ca il veti gasi disponibil la data dorita. Impreuna putem stabili, in functie de dorintele voastre, aspectele legate de stilul restaurantului (modernist, rustic, formal, boho-chic etc), imaginea localului, decorul acestuia in raport cu decoratiunile alese de voi, accesibilitatea in raport cu invitatii, detaliile contractuale (inchirierea salii), capacitatea restaurantului, serviciile oferite de diversele restaurante si asa mai departe.

Etichetat cu:
Postat în Diverse

Lasă un răspuns