Romania are printre cele mai mici vanzari de rechizite scolare la nivel european

Articol trimis de Mihaela Marilena

Romania inregistreaza inca printre cele mai mici vanzari de rechizite scolare la nivel european, chiar daca incasarile sunt in crestere, potrivit unui studiu realizat de CBI Market si citat de Papetarie.ro.

Romania se situeaza pe locul 18 in topul tarilor din Uniunea Europeana in acest domeniu, conform studiului citat.

El mai arata ca cel mai mare consum din categoria de papetarie este generat de rechizitele scolare, in ciuda faptului ca numarul de elevi este intr-o usoara scadere.

Vanzarile la raionul de papetarie din magazinele Papetarie.ro au crescut „simtitor” de la sfarsitul lunii august. Nu sunt oferite alte informatii in acest sens.

„Judecand dupa cifrele de vanzari inregistrate de magazinul nostru, se simte o cerere substantial sporita. Clientii incep sa caute tot mai multe produse de papetarie si rechizite de calitate, fiind interesati pe de o parte de pret”, a declarat Sabin Fane, director de marketing al lantului de magazine Papetarie.ro Romania.

Oficialul a mai precizat ca multi dintre clientii Papetarie.ro prefera pachetele care contin produse din toate categoriile necesare scolarilor, de la obicei de la acelasi brand (marca). Produsele personalizate, cu eroi de filme sau desene animate au mare trecere la copii, a mai spus Fane.

Etichetat cu: , ,
Postat în Afaceri Online

Lasă un răspuns