Sandale pentru femei – Colectia 2013

Articol trimis de Alexandru

De cand eram mici, noi, femeile, visam sa crestem sa putem purta adevaratii pantofi, acei pantofi cu toc inalt. Nu mai vroiam sandalute fara toc care nu pacaleau pe nimeni ca am fi mai inalte dupa ce am fost destul de mari ca sa putem sa ne urcam in pantofii mamei.
Pana cand am crescut, magazinele care aveau rafturi intregi de pantofi de dama cu toc erau, pentru noi, ca un taram interzis, daca putem sa ii spunem asa. Visam de multe ori la ele si ni le imaginam ca un loc special, unde toata lumea se invarte in jurul nostru, ca sa ne ajute sa probam cat mai multi pantofi si ca, in final, ne cumparam multe perechi dintre cele mai frumoase.
A aparut acum si un magazin care transforma acele vise ale noastre in realitate. Boutique Mall este acel magazin in care am putea pierde o zi intreaga doar proband pantofi si sandalute. Modelele sunt atat de variate incat nu am putea sa ne hotaram foarte repede asupra unei singure perechi.
Sunt aici si pantofi pentru barbati, toti de la firme cu renume in domeniul inacaltamintei. La fel este si cu pantofii de dama. Dintre aceste firme amintim: Jeffrey Campbell, pentru persoane stilate si mereu la moda; Edox, pentru vesnicii clasici; Serengeti, pentru rafinati; Tourbillon, pentru genul business casual; Mojito, pentru cei care doresc ceva special; care sa iasa in evidenta, Wagoneer, pentru un look urban sau pentru iesirile in natura; Vintique, pentru iubitorii de retro adaptat, dar si altele de renume mondial.
Asa cum putem gasi in orice magazin, si aici avem parte de reduceri dintre cele mai avantajoase. In plus, programul de loialitate ne ajuta sa ne bucuram de alte reduceri pe baza punctelor acumulate din cumparaturile pe care le facem si din recomandarile pe care le facem prietenilor.
Toate beneficiile de care ne putem bucura la Boutique Mall il fac sa fie tot mai atragator pentru mai multa lume, acesta beneficiind de o imagine care inspira incredere. Ne face sa credem ca oricand am apela la serviciile lor putem sa contam pe seriozitatea si devotamentul lor. Insa nu este doar o impresie. Mereu putem conta pe seriozitatea si corectitudinea lor.

Etichetat cu:
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns