Saniuta – soliciazarea offline a copilului tau!

Articol trimis de Saniute

Noua tehnologie si mai precis, internetul ne ofera avantaje majore, fara doar si poate! Insa cat de benefic este el pentru cei mici si ce efecte secundare poate avea asupra comportamentului si a stilului de viata pe care il va adopta ulterior? Ei bine, multe studii au fost facute pentru a dezbate acest subiect, iar marea majoritate a lor au demonstrat faptul ca internetul poate fi un mediu periculos care va limita dezvoltarea persoanala a copilului tau! Socializarea pe retelele online este folosita adesea de micutii care d-abia au invatat sa scrie primele propozitii, iar parinti au o inconstienta majora asupra efectelor negative pe care acestea le vor avea asupra lor. Daca vara cei mici mai ies in parc pentru a realiza diferite activitati, iar acesta este un moment mort pentru activitatile sale in aer liber! Socializarea online va fi in floare, motiv pentru care ei vor deveni niste robotei monitorizati care nu se vor dezlipi de tastatura gadget-urilor! Specialistii in dezvoltarea personala a copiilor sustin ca saniuta este cea mai buna metoda de socializare offline in timpul anotimpului rece, ea oferindu-i celui mic ocazia de a renunta la prietenii virtuali si de a avea parte de o copilarie normala!

Sustinerea unui stil de viata activ pentru copii pe timp de iarna! Cum ii ajuta saniuta in dezvoltarea personala?

Mediul online aduce o serie de efecte negative indreptate asupra celor mici – pagini web cu anumite restrictii pentru minori, multe desene animate necorespunzatoare varstei, expunerea la anumite mesaje cu continut necenzurat, cat si limitarea dezvoltarii personale! Comunicarea orala este una dintre cele mai bune metode pentru ca cei mici sa isi inceapa dezvoltarea personala, iar a vorbi doar cu parinti nu reprezinta cea mai buna alegere. Pe timp de iarna, datorita temperaturilor scazute si a strazilor acoperite de nameti, multi dintre cei mici se inchid in camerele lor, ramanand ore in sir in fata laptopului sau in fata gadgeturilor moderne!
Ei bine, dragi parinti trebuie sa actionati intr-un fel! Pe timp de iarna, cea mai buna solutie pentru dezvoltarea personala a copilului este saniuta! In plus, cel mic va cunoaste o alta modalitate pentru a-si petrece timpul alaturi de prieteni reali si nu virtuali, motiv pentru care se va putea integra in grupuri, va putea comunica cu este indicat pentru varsta sa si va putea cunoaste o alta modalitate de a petrece timpul liber!

Saniuta – un sport activ pentru cei mici!

Mai mult decat cele specificate mai sus, saniutele sunt ideale pentru a mentine sportul in viata copilului tau! Derdelusul este locatia pe care prichindelul o va adora, efortul depus ajutandu-l sa isi dezvolte anumite parti ale corpului, astfel incat pe parcursul vietii el va deveni mult mai rezistent la efort sau la alte activitati sportive solicitante!
In prezent, foarte multi copii pentrec timpul liber in fata dispozitivelor care ii introduc in mediul online! Semnalul pentru parinti a fost dat, insa acum ramane doar ca ei sa faca o alegere in aceasta privinta! Daca te gandesti ca peste cateva luni vine iarna si vrei ca prichindelul sa renunte la activitatile online, vino pe site-ul babymall.ro pentru a-i cumpara o saniuta ideala pentru varsta sa!

Etichetat cu: , ,
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns