Sarcina la o varsta mai inaintata?

Articol trimis de Flp

Desi majoritatea femeilor vor sa faca copii in jurul varstei de 30 de ani, pentru ca atunci se simt implinite profesional si isi doresc sa fie implinite si pe plan personal, pentru o femeie este mai greu sa ramana insarcinata dupa varsta de 30 ani pentru ca aproape 90% din ovulele sanatoase dispar.

Foarte greu sa ramana insarcinata dupa varsta de 30 ani, dar nu imposibil. Desi femeile se nasc cu peste 1 milion de ovule, fertilitatea femeii scade considerabil dupa varsta de 30 de ani.

Metode, mituri si adevaruri despre fertilitatea si sarcina femeii mai inaintata in varsta, gasiti in editorialele online de pe sexsafe.ro. Desi exista multe mituri despre cum evolueaza sarcina unei femei la 30 de ani, multe dintre acestea sunt doar mituri, ele dovedindu-se a fi false.

Multe femei efectiv se chinuie sa ramana insarcinate dupa varsta de 30 de ani, iar odata ce raman ar trebui sa stie exact cu ce au de a face, ce este adevarat si ce este fals in toate aceste mituri despre sarcina la o varsta mai inaintata.

Etichetat cu: , ,
Postat în Sanatate

Lasă un răspuns