Scapa de soareci si sobolani chiar acum!

Articol trimis de DDD Bucuresti

Daca te-ai confruntat pana acum cu problema soarecilor si sobolanilor, atunci cu siguranta stii cat de neplacuta poate deveni toata “vanatoarea” . Soarecii si sobolanii sunt speciile cele mai raspandite de rozatoare daunatoare de la noi din tara. Acestia sunt daunatori alimentari, astfle ca tintele lor sunt camarile, dulapurile si rafturile cu alimente si/sau hrana.

Prezenta soarecilor si sobolanilor in mediile noastre de desfasurare este una nefasta. Pe langa faptul ca pot determina pierderi materiale serioase, soarecii si sobolanii sunt si purtatorii unor boli serioase, care se transmit atat oamenilor, cat si animalelor de companie si/sau domestice. Transmiterea acestor boli se face in mod direct- prin muscatura sau indirect- prin consumul de alimente si apa infestate.
Pentru a te proteja impotriva acestor pericole, recomandat este sa apelezi la serviciile de deratizare din Bucuresti.

In ce constau serviciile de deratizare Bucuresti

Serviciile de deratizare Bucuresti presupun actiuni de prevenire si combatare a rozatoarelor daunatoare dintr-un spatiu bine delimitat.

In executarea serviciilor de deratizare din Bucuresti, firmele profesionale apeleaza la aparatura de ultima generatie, care permite patrunderea in cele mai inguste zone ale casei. Este importanta patrunderea in aceste spatii, pentru ca, de multe ori, acestea servesc ca si ascunzatori pentru soareci si sobolani.

De asemenea, substantele folosite in desfasurarea serviciilor de deratizare din Bucuresti sunt de tip profesional. Aceste substante nu pot fi achizitionate de altcineva, in afara de firmele acreditate, prestatoare de servicii de deratizare din Bucuresti.

Un mare avantaj al serviciilor de deratizare din Bucuresti este eficienta acestora de pana la 100%!

La ce firma apelam atunci cand avem probleme?

Daca te confrunti cu problema rozatoarelor si cauti disperat cele mai bune servicii de deratizare din Bucuresti, iti recomandam firma DDD-Bucuresti. DDD-Bucuresti este o firma prestatoare de servicii de deratizare Bucuresti, care se face remarcata prin profesionalism, calitate si promptitudine.

Intra pe www.ddd-bucuresti.ro pentru a afla mai multe detalii.

Etichetat cu: , ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns