Scapa de telefonul mobil vechi si obtine bani frumosi

Articol trimis de Royal-Amanet

De fiecare data cand iti cumperi un telefon mobi, nou, pe cel vechi, il lasi aruncat prin cine stie ce dulap si acolo uiti de el. Daca ti-am spune ca ai putea obtine o suma de bani frumoasa pe el, fara a-ti bate capul cautand un cumparator, ce-ai zice? Pentru ca este posibil, prin serviciul de amanet telefoane. Majoritatea caselor de amanet, au in grila de servicii si amanetul de telefoane, prin care poti beneficia de imprumuturi avantajoase, girand cu un produs electronic tip telefon mobil.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Pentru a putea beneficia de serviciul de amanet telefoane, trebuie sa indeplinesti doua mari conditii. Prima dintre ele vizeaza varsta beneficiarului. Pentru a apela la serviciul de amanet telefoane, trebuie sa ai varsta minima implinita de 18 ani.
Cea dea doua regula vizeaza produsul in sine. Telefonul mobil cu, care girezi, trebuie sa fie functional! Conteaza, de asemenea, si marca si modelul acestuia, insa acestea sunt aspecte care influenteaza valoarea imprumutului tau, nu-ti refuza aceasta sansa.

Afla ce imprumut iti revine

Stabilirea valorii imprumutului tau in bani se face la sediul casei de amanet telefoane. Odata ajuns aici, insotit de telefonul mobil in cauza si un act de identitate personal, un specialist va efectua o evaluare tehnica a telefonului tau.
In urma aceste evaluari, se stabileste suma care iti revine de drept.

La ce casa de amanet telefoane apelezi

Sunt numeroase casele de amanet telefoane de pe piata, important este s-o alegi pe cea care iti ofera cele mai avantajoase servicii.

Noi iti recomandam serviciile Royal-Amanet, printre care se numara si amanetul de telefoane. Royal-Amanet este una dintre casele de amanet telefoane cele mai serioase, care iti promite corectitudine, profesionalism si imprumuturile cele mai avantajoase.

Pentru a afla mai multe informatii privind serviciile Royal-Amanet, te asteptam pe www.royal-amanet.ro.

Etichetat cu: , ,
Postat în Afaceri Online

Lasă un răspuns