Seminee electrice si modul acestora de functionare

Articol trimis de Alexandra

Semineele sunt minunate, mai ales daca locuiesti intr-o regiune in care exista ierni reci. Sa pui pe foc busteni in semineu si sa simti caldura care ajunge in toate partile din casa ta este minunat. Dar, cu atat de multe caracteristici pentru casa, exista anumite costuri pentru a avea acest confort. Ai nevoie de un flux constant de lemne pentru ardere. Aceasta inseamna un efort suplimentar pentru tine sau portofel – trebuie sa tai lemne sau va trebui sa platesti pe altcineva sa o faca. De asemenea, pentru semineu, precum si pentru zona ce il inconjoara, trebuie sa se realizeze o curatenie de rutina, dar si o curatenie anuala a cosului de fum. Si, mai este vorba si de sarcina de construire a unui foc; aceasta actiune are nevoie de o pregatire in prealabil si putin timp.

Pentru unii oameni, sunetul bustenilor ce trosneste in semineu merita tot acest efort. Dar pentru altii, pare a fi mult deranjez. Ei vor sa beneficieze de un semineu, fara a fi implicata toata munca necesara a fi depusa pentru incalzirea casei. Raspunsul pentru acesti oameni este un semineu electric. Daca ai vazut vreodata un semineu electric, atunci stii cat de realist poate arata.

Un semineu electric poate avea o mantie, la fel ca un semineu traditional. De asemenea, semineul poate dispune de busteni falsi si flacari false ca arata foarte realist si poate produce aproximativ 5000 BTU de caldura. Dar aceasta nu este o caldura suficienta pentru a fi considerata sursa principala de caldura pentru intreaga casa, de aceea este necesara inca o sursa de caldura entru perioadele din an, mai reci.

Cel mai bun din toate, semineele electrice nu necesita curatarea lor, deoarece nu exista busteni sau cenusa. Aceste seminee nu au nevoie de un electrician pentru a efectua cablarea, deoarece ele pur si simplu se baga in prizele standard ale casei. In plus, multe seminee electrice sunt usoare pentru ca acesta sa poata fi mutat cu usurinta.

Etichetat cu:
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns