Servicii complete de catering pentru evenimente de la PremierCatering.ro

Articol trimis de PremierCatering.ro

Premier Catering este o firma ce ofera servicii specifice de catering pentru evenimente in Bucuresti, acestia isi desfasoara activitatea pe piata de peste 10 ani, timp in care experienta acumulata si-a pus amprenta in oferirea unor servicii aflate la standarde inalte.

In activitatea desfasurata de-a lungul anilor cei de la Premier au organizat peste 1000 de evenimente, cu un portofoliul vast de clienti, printre care gasim si nume precum Academia Romana sau Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Esenta unor servicii de catering pentru evenimente sta in calitatea serviciilor, in complexitatea acestora, dar si in preparatele servite, aspecte pe care le gasim in serviciile acestei firme de catering din Bucuresti prin multumirea clientilor cu evenimente de seama.

Serviciile si meniurile oferite de PremierCatering.ro

In ceea ce priveste serviciile acestei firme de catering, ele sunt unele complexe care include serviciile clasice de catering, de preparare a alimentelor si de transport, dar si servicii specifice de restaurand cu servire, aranjarea preparatelor si curatenia.

Meniurile sunt unele facute cu ajutorul bucatarilor, dar cu ajutorul experientei acumulate in timp de la toate evenimentele desfasurate si astfel acestia au reusit sa compuna meniuri specifice pentru diferite tipuri de evenimente. Printre aceste evenimente le intalnim pe cele destinate firmelor pentru evenimente specifice sau cu meniuri destinate petrecerilor in club, aniversare sau pentru copii. Pe langa aceste meniuri cei de la Premier au targetat si segmente de consumatori mai restranse, astfel acestia vin in oferta si cu meniuri vegetariene sau octolacto-vegetarie. Toate aceste meniuri prezentate anterior pot fi personalizate in functie de preferintele fiecarui client sau pot fi alese asa cum sunt ele concepute.

Etichetat cu: , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns