Sfaturi pentru calcarea cat mai usoara a rufelor acasa

Articol trimis de Oana Popescu

Problema veche a gospodinelor- calcatul rufelor este o activitate imperios necesara in zilele noastre. In trecut bunicile calcau cu fiare de calcat umplute cu carbuni aprinsi sau apretau tesaturile, activitati ce luau foarte mult timp. Astazi tehnologia a evoluat intratat incat banalul fier de calcat cu aburi nu mai este cel mai util electrocasnic. Astazi, pentru a economisi timp, orice gospodina are o masa de calcat profesionala, o statie de calcat ce permite calcarea rufelor in mod aproape profesional si extrem de rapid.

Initial statiile de calcat au fost proiectate pentru hoteluri, spalatorii si curatoatorii profesionale. Astazi preturile au scazut datorita concurentei mari. De aceea azi orice isi poate pesmite o statie de calcat la domiciliu. Ele nu ocupa spatiu foarte mare, calca profesional orice haina, astfel incat timpul petrecut cu activitatile casnice este mult mai mic.

O statie de calcat obisnuita este asemenea unui fier de calcat normal , dar are un rezervor de apa mai mare. Avantajul este ca acest lucru va injumatateste timpul de calcat si are rezultate fantastice la final.

Un alt electrocasnic extrem de util azi este presa de calcat ce ajuta la calcare multiplelor straturi de materia. Acum poti calca mult mai usor lenjerii de pat, pantaloni, camasi, etc.

 

Etichetat cu: , ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns