SmartID.Inventory Starter, aplicatia de la Idmag de care ai nevoie in orice moment

Articol trimis de Idmag

Inventarierea reprezinta una dintre cele mai comune activitati care au loc in cadrul a numeroase companii dat fiind faptul ca prin intermediul acestui poroces avem posibilitatea de a cunoaste cu exactitate starea stocurilor, precum si performantele atinse intr-o anumita perioada de timp. Inventarierea periodica a stocurilor reprezinta in acest sens un strict necesar pentru toate companiile care activeaza in domeniul vazarilor. Inventarierea clasica este destul de problematica in conditiile actuale avand in vedere faptul ca vorbim de volume de marfa din ce in ce mai insemnate, iar eficientizarea timpului de lucru pare sa fi devenit un aspect prioritar pentru majoritatea companiilor. In acest sens, cea mai buna optiune pe care o avem este fara indoiala utilizarea aplicatiilor de invetariere.
Una dintre cele mai practice aplicatii la care avem acces astazi este aplicatia de inventariere magazine SmartID.Inventory de la Idmag, aplicatie care se regaseste astazi in cadrul a numeroase companii de prestigiu. Utilizarea acestei aplicatii in procesul de inventariere ne aduce o serie larga de avantaje, fapt pentru care vom prezenta in articolul curent cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le avem in momentul in care optam pentru o astfel de aplicatie.

Inventariere magazine – www.idmag.ro

Avantajul de baza al acestei aplicatii este dat in principal de faptul ca reprezinta un procedeu automatizat de realizare a inventarului, astfel ca putem vorbi din start de o eficienta mult mai mare. Utilizarea pixului si a hartiei pentru a face acest lucru este departe de a mai putea fi eficienta si in plus acest procedeu poate implica costuri mult mai ridicate daca ne referim la consumabilele pe care le presupune metoda clasica de inventarieire.
Un alt aspect important este dat de faptul ca ca aceasta aplicatie poate fi utilizata impreuna cu un cititor de coduri de bare astfel ca procesul de inventariere se poate realiza direct la rafturi. In acest sens, nu vom mai fi nevoiti sa ridicam obiecte grele si de dimensiuni mari pentru a le putea scana.
Nu in ultimul rand insa, aceasta aplicatie revolutionara ne ofera posibilitatea de a transfera datele obtinute in urma scanarii pe un computer astfel incat sa avem posibilitatea de a le vizualiza mult mai bine. Aplicatia creeaza in mod automat dupa scanare un fisier de tip CSV unde avem posibilitatea de a regasi rezultatele scanarilor.
Www.idmag.ro este principalul furnizor de echipamente si aplicatii industriale de la noi din tara care vine in intampinarea clientilor cu produse si servicii de calitate, la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Etichetat cu: , , , , , ,
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns