Starea de sanatate, o prioritate inainte de o operatie estetica

Articol trimis de Stefan

Acum, ca stiti ca este intr-adevar sigur sa ai mai multe proceduri de chirurgie plastica efectuate in timpul unei singure interventii si alte interventii de operatie de marire buze, care sunt factorii care intra in joc pentru a face asat in conditii de siguranta.

Starea de sanatate – In primul rand, inainte de avea o interventie chirurgicala plastica, chiar si una simpla, trebuie sa fii in stare buna de sanatate fizica si mentala. Chirurgia plastica cosmetica este o interventie chirurgicala. Prin urmare, este absolut ridicol pentru tine sa-ti asumi riscuri inutile.

Ar trebui sa doresti sa ai o stare de sanatate optima. Uneori, oamenii sunt atat de disperati pentru a obtine operatia pe care si-o doresc incat ascund probleme medicale de medicul lor plastician. Acest lucru iti dauneaza numai tie. Si, in cazul in care un rezultat rau se produce pentru ca ai mintit, aceasta te va afecta tot pe tine, nu pe chirurgul plastic. In alte situatii, in timpul testarii de rutina care se face inainte de interventie, o problema medicala poate fi descoperita. Exista unii pacienti care se infurie daca chirurgul lor ii refuza sau amana procedura in cazul in care acest lucru se intampla. Incredibil, dar unii pacienti ameninta chiar sa mearga in alta parte, daca un chirurg plastician ii amana din cauza problemelor de sanatate care ar trebui sa fie mai intai tratate sau stabilizate. Daca nu-ti pasa de tine, cineva trebuie sa o faca, iar acesta este plasticianul. Diabetul, obezitatea, anemia severa necontrolata, precum si utilizarea de nicotina sunt doar cateva dintre problemele de sanatate considerate majore si care pot schimba radical jocul atunci cand vine vorba de cresterea riscurilor dupa o astfel de operatie.
Sanatatea fizica nu este singurul factor important. Sanatatea mintala este la fel, daca nu chiar mai importanta. Ati putea fi intr-o stare fizica excelenta, dar daca aveti o interventie chirurgicala estetica pentru a rezolva o problema in viata ta sau daca aveti depresii netratate sau ascunse, ori o boala bipolara, tulburare sau orice alta problema de sanatate mintala, nu esti un bun candidat pentru chirurgia plastica, cel putin o perioada.

De ce? Pentru ca nici una si nici mai multe interventii chirurgicale nu pot restabili o relatie rupta sau sa compenseze instabilitatea sanatatii mintale. Chiar daca chirurgul face rinoplastia cea mai perfecta, marirea sanilor ideala, un lifting facial nemaipomenit, misiunea sa tot nu va fi indeplinita, deoarece in cele din urma, radacina problemei tale nu a fost tratata.

Etichetat cu:
Postat în Sanatate

Lasă un răspuns