Statiunea 2 Mai – destinatia de Paste perfecta pentru odihna si relaxare!

Articol trimis de Cazare 2 Mai

Daca vrei ca anul acesta de sarbatorile Pascale sa pleci departe de casa intr-un loc linistit unde sa-ti poti pune ordine in ganduri , sa te relaxezi si sa uitati de grijile cotidiene dar in acelasi timp, avand in vedere ca Pastele cade in mai, sa te bucuri de mare, destinatia ideala pentru tine este cu desavarsire statiunea estivala 2 Mai. Aceasta reprezinta o localitate micuta din sudul litoralului, destinata in special celor care doresc liniste, de obicei fiind preferata de catre familiile cu copii sau de catre cuplurile mature.
Inca din urma cu 1 luna, pe internet, s-au afisat o multime de oferte de cazare 2 Mai pentru perioada sarbatorilor de Paste. Tarifele sunt foarte avantajoase si la indemana oricui iar daca iti faci rezervare din timp poti beneficia si de anumite reduceri. La 4 zile platite a 5`a este gratis. Acesta este un singur exemplu de oferta, insa pe site-urile de specialitate veti gasii cu siguranta multe altele. Fie ca vrei sa-ti petrecti sarbatorile Pascale alaturi de familie intr-un cadru restrans sau vrei sa petreci alaturi de gasca de prieteni, statiunea 2 Mai poate fi o destinatie potrivita pentru fiecare dintre cele doua posibilitati mai sus numite. Daca vremea tine cu noi, si se va incalzi, asa cum ar fi normal, va veti putea bucura si de plimbari pe malul marii , de picncuri pe plaja si multe alte activitati relaxante, menite sa va bucure si sa va reincarce bateriile.
Statiunea 2 Mai , chiar daca este foarte mica si nu dispune de cluburi de noapte si alte centre de distractie galagioase, este foarte apreciata in randul turistilor dornici de odihna. Plaja statiunii este neamenajata, in general turistii care vin aici dorind sa se bronzeze pe prosop si in deplina liniste. In mijlocul verii, nu putinii sunt cei care prefera sa –si instaleze corturile pe plaja si sa-si petreaca acolo sejururile.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns