Statiunea Neptun va devenii perla litoralului!

Articol trimis de Morosanu Irina

Statiunea Neptun se pare ca va devenii in viitorul apropiat perla litoralului romanesc. Cel putin asa sustin autoritatile din zona! Daca pana acum spun ei, modernizarea si refacerea tututror locatiilor din statiune au ajuns doar la stadiul de planuri, de astazi inainte atat autoritatile cat si proprietarii unitatilor de cazare Neptun, a restaurantelor, teraselor, barurilor, magazinelor, etc se vor pune la treaba si vor scoate la suprafata tot ce e mai frumos!
Vara 2015 se vrea a fii una prospera pentru fiecare investitor din Neptun dar si o placere pentru vizitatorii, turistii care se hotarasc sa-si petreaca sejurul aici! Incepand de la unitatile de cazare darapanate sau neglijente care strica si afecteaz aintr-un mare fel imaginea statiunii Neptun pana la restaurante, terase, baruri, tarabe, magazine sau sali de spectacol, toate pe rand vor suferii modificari mai mult sau mai putin majore dar care le vor face demne de frumoasa locatie estivala.
Plaja din Neptun va fii si ea aranjata cat mai frumos posibil, curatata si amenajata corespunzator astfel turistii care ajung aici sa fie multumiti si sa doreasca sa revina an de an! Foarte putini dintre investitorii din statiune sunt de accord cu masurile ce vor fi luate caci majoritatea nu sunt deloc incantati de faptul ca vor trebuii sa investeasca sume importante pentru a reabilita imaginea statiunii dar implicit si a afacerii lor.
Tarifele de cazare Neptun nu se vor marii insa, nu cel putin pana cand turistii vor remarca imbunatatirile si vor fi dispusi sa plateasca mai mult pentru un grad de confort mai mare. Din luna martie vor incepe sa apara oferte pentru sezonul estival 2015 insa pentru moment Neptun se afla in reamenajare!

Etichetat cu: , ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns