Suferi de afectiuni cardiovasculare, digestive sau endocrine? Trateaza-te in Baile Tusnad!

Articol trimis de Cazare BaileTusnad

Orasul Baile Tusnad este o mica statiune balneara situata in partea de sud a Depresiunii Ciucului, intre Muntii Bodog si Hargita si este cunoscuta si sub denumirea “Mica Elvetie”. Aceasta a fost fondata in anul 1852 si a devenit cunoscuta ,conform legendelor ,dupa ce un cioban si-a vindecat fiul miraculous cu ajutorul apelor minerale din zona.
Statiunea Bile Tusnad dispune de diverse izvoare de ape minerale, mezotermale si mofete care sunt recomandate pentru tratamentul bolilor cardio vasculare, urinare si a sistemului nervos. Exista 44 izvoare naturale si foraje din care in prezent sunt utilizate 6 izvoare naturale, din care patru (Izv. St?nescu, Apor, Ileana ?i Mikes) pentru cura externa. Prin cura interna se pot trata afectiuni digestive, gastrite hipoacide, precum si hepato-colecistite cronice, boli metabolice si neuro endocrine. Prin cura externa baile sunt recomandate in afectiuni cardiovasculare, tulburari circulare, reumatice si nevroza astenica sau de suprasolicitare, bolile ale aparatului locomotor.
Pentru turistii care vin in statiune sa urmeze diverse tratamente exista cateva unitati de cazare Baile Tusnad foarte bune. Acestea ofera la tarife extrem de avantajoase servicii de foarte buna calitate fiind renumiti pentru aceste aspecte in toata tara. Daca nu stiti ce anume sa alegeti din varietatea de oferte, va sfatuiesc sa intrati pe site-urile de promovare turistica si sa vizualizati acolo toate pensiunile, vilele sau hotelurile din statiune. Veti gasii si recenzii ale fostilor turistii care au fost cazati, poze, tarife, pozitionare si multe alte detalii folositoare care , cu siguranta va vor ajuta sa va alegeti locul de cazare preferat.
Climatul subalpin, aerul puternic ozonat, bogat in aerosoli si ioni negativi fac ca statiunea sa dispuna de un bioclimat tonic, favorabil reconfortarii psihice. Astfel, daca suferiti de vreo afectiune numita in articol sau pur si simplu vreti sa va rasfatati, nu mai stati pe ganduri si rezervati-va locul de cazare in statiune!

Etichetat cu: ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns