Târgul de Nunti Ghidul Miresei Octombrie 2014 – editia de toamna

Articol trimis de Ghidul Miresei

Vrei o nunta de poveste? Vino între 3-5 octombrie la Romexpo la editia de toamna a celui mai mare târg de nunti din România! Cea de a XIII-a editie a Târgului de Nunti Ghidul Miresei si-a pregatit numeroase oferte EARLY booking 2015 si LICHIDARI de STOC 2014. Te asteapta lichidari de stoc la colectiile 2013 si reduceri substantiale la noile colectii 2014 de rochii de mireasa si ocazie, costume de mire, incaltaminte inedita, verighete, invitatii sau accesorii de nunta dar si decoruri senzationale pentru o nunta de vis.

Tombola Ghidul Miresei: premii de peste 10.000 euro

Cea mai valoroasa surpriza pregatita de noi si la aceasta editie, ramâne însa Tombola Ghidul Miresei cu premii de peste 10.000 euro pe care le poti câstiga completând biletul de intrare pe verso si introducându-l în urnele special amenajate. Duminica, 5 octombrie 2014, va avea loc extragerea finala pentru premiile oferite la Tombola Ghidul Miresei.

Fii la curent cu promotiile si ofertele speciale de care poti beneficia dar si concursurile special organizate pentru editia din toamna a Târgului

Etichetat cu: ,
Postat în Divertisment

Lasă un răspuns