Teava patrata de la mesterumanole.ro

Articol trimis de Mesteru Manole

Teava patrata este un material de constructii din gama celor metalice ce are o arie foarte variata si larga de utilizare in proiecte. Pe site-ul de materiale de constructii www.mesterumanole.ro puteti comanda online teava patrata pe care o gasiti sub forma a mai multor dimensiuni, pentru ca indiferent de necesitatile proiectului dumneavoastra sa gasiti teava patrata la dimensiunea de care aveti nevoie de fiecare data.
Teava patrata, care mai este cunoscuta in domeniul constructiilor metalice sub numele de „profil patrat” fiind este intotdeauna o alegerea potrivita a constructorilor atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere economic pentru realizarea structurilor metalice, in special datorita rezistentei ridicate la incarcare pe care aceasta o are.
De asemenea, datorita formei geometrice uniforme pe care o are, aceasta teava patrata are o rezistenta constanta si foarte ridicata pe toata lungimea sa, aceasta fiind unul dintre caracteristicile speciale pe care le are, mai ales in cadrul constructiilor unde exista incarcari pe doua sau mai multe axe.
Teava patrata poate fi utilizata pastrandu-si toate caracteristicile pana la 25 de ani, daca se respecta intocmai masurile de protectie anticorozive recomandate.

Unde puteti utiliza teava patrata?

Teava patrata poate fi utilizata in diverse arii precum cea gospodareasca, civila, industriala si asa mai departe, fiind in general destinata utilizarii pentru realizarea diferitelor tipuri de constructii si structuri metalice ce au ca scop principal sustinerea si care sunt dezvoltate atat la interior, cat si la exterior.
Cu ajutorul tevilor patrate de la Mesteru Manole, se pot confectiona diverse proiecte precum: porti, garduri, rame pentru porti, rafturi, structuri pentru hale, in general confectii si constructii pe baza de metal.
De asemenea, avand in vedere faptul ca are o toleranta ridicata, alaturi de un finisaj foarte bun si o structura cu o densitate mare, teava patrata este aleasa pentru utilzare in mod special pentru constructii metalice de genul celor mentionate mai sus.
Avand in vedere si rezistenta ridicata la torsiune, acest material este utilizat foarte mult la constructia de coloane si stalpi metalici. Profilul acestei tevi, patrat, face ca aceasta sa poate fi folosita si la realizarea de grinzi, tot datorita rezistentei ridicate pe care o are la rasucire in comparatie cu alte materiale din gama celor metalice.

Cateva lucruri despre Mesteru Manole, magazinul online de materiale de constructii cu super preturi

Magazinul online de materiale de constructii Mesteru Manole comercializeaza o gama foarte variata de materiale de constructii. Acest magazin online este dedicat nevoilor dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de materiale pentru o constructie sau materiale pentru o simpla renovare.
Pe site-ul www.mesterumanole.ro nu aveti nevoie de prea mult efort pentru a comanda online materiale de constructii, toate informatiile si materialele sunt doar la un click distanta.
In plus, echipa de la Mesteru Manole va sta la dispozitie prin departamente special creat pentru consultanta de specialitate. Daca aveti nevoie de sfaturile de la Mesteru Manole nu ezitati sa-l contactati la unul dintre numerele de telefon de mai jos:

  • Materiale de constructii / Metalurgice: 0741 238 406
  • Amenajari pentru interior/exterior: 0740 105 585
  • Instalatii si produse electrice: 0740 105 588
  • Instalatii termice / Instalatii si obiecte sanitare: 0740 105 585
  • Organe de prindere si asamblare / Scule si unelte / Protectia muncii: 0740 105 585
Etichetat cu:
Postat în Constructii

Lasă un răspuns