Termopanele Salamander Bluevolution- cea mai avansata tehnologie pvc

Articol trimis de Dafco

Ne dorim sa beneficiem de calitatea produselor si serviciilor pe care le cumparam, indiferent de tipul acestora. Acelasi standard al calitatii se impune si in cazul ferestrelor de termopan.

Termopanele Salamander Bluevolution sunt apogeul tehnologei Salamander, multumind pana si cei mai pretentiosi clienti care cer izolare termica si fonica extraordinara. Termopanele Salamander Bluevolution de la Dafco se bucura de un sistem de profile pvc de ultima generatie si propune un design elegant, cu finisaje moderne.

Termopane din clasa A

Termopanele Salamander Bluevolution au un profil PVC de 6 camere de izolare, care apartin clasei A de profile. Cu o latime constructiva unica de 92 mm, care permite montarea de pachete de sticla termoizolata, termopanele Salamander Bluevolution iese la rampa cu o protectie termica de neinvins si cea mai buna eficienta energetica. Profilul pvc al termopanelor Salamander Bluevolution de la Dafco este echipat cu armature patrata din otel zincat de 1,5- 2 mm. Gradul de securitate ridicat al termopanelor Salamander Bluevolution este conferit de feroneria profilului, prevazuta cu maner secustic, care nu permite actionarea din exterior.

Gama de termopane Salamander Bluevolution este diversificata cuprinzand ferestre, usi de balcon, usi interioare, usi exterioare sau ferestre si usi culisante. Culorile termopanelor Salamander Bluevolution sunt si ele variate, acestea fiind disponibile pe: alb, titan mat, maron, bronz inchis si bronz deschis.

Termopanele Salamander Bluevolution pe piata din Romania

In Romania, termopanele Salamander Bluevolution se gasesc numai prin intermediul importatorilor specializati in domeniu.

Dafco este unul dintre importatorii directi si avizati in montarea acestor termopane, conform standardelor producatorului. Cu o experienta de peste 5 ani in domniu, Dafco este o firma din Bucuresti, care s-a impus pe piata prin calitatea serviciilor sale si prin profesionalismul de care au dat dovada in relationarea cu clientii sai.

Pentru un serviciu de cumparare si montare a termopanelor Salamander Bluevolution, conforme cu standardele producatorului german, sunteti asteptati la Dafco, Bucuresti.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns