Tipuri de incarcatoare universale pentru laptopuri

Articol trimis de Mihaela Marilena

Astazi, laptopurile sunt aproape o necesitate, dar bateriile lor nu rezista prea mult. Pentru aceasta puteti face cu un laptop care sa nu mai depinda de baterie. Acest lucru este in cazul in care incarcatoare universal laptop vin in imagine. Un incarcator laptop poate fi folosit pentru a incarca laptop-uri de diferite marci, cum ar fi Dell, Lenovo, HP, Acer, Panasonic, IBM si Toshiba. Prin urmare, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la care un incarcator compatibil cu laptop-ul vreodata.
Cea mai buna parte este ca incarcatoare laptop universal poate fi folosit imediat si nu necesita instalarea unor drivere. Astfel, chiar si o persoana incompetent punct de vedere tehnic se poate folosi. Cu toate acestea, inainte de a cumpara un incarcator laptop, trebuie sa verificati daca incarcatorul este compatibil cu laptop-ul sau nu. Acest lucru se datoreaza faptului ca cele mai multe incarcatoare universale sunt, in cel mai bun, compatibil cu 8 branduri si nu mai mult decat atat. Alti factori care trebuie verificati pentru compatibilitate sunt usurinta de instalare, protectie la supratensiune, numarul de pini conectori, comutare automata a tensiunii si necesitatea de un adaptor de curent alternativ (in functie de laptop). Asigurati-va ca incarcator laptop a etichetat puncte, in caz contrar, aceasta poate provoca o multime de confuzie.
Sa ne aruncam o privire la unele dintre cele mai populare modele de laptop universal baterii disponibil:
• Cabluri nelimitat 120W universal incarcator laptop: Acest incarcator este compatibil cu modele de la IBM, Panasonic, Sony, Compaq, HP, Toshiba, Fujitsu, Gateway si Dell. Produsul are capacitatea de a da 120 de wati de alimentare continua cu o putere reglabila de la 15 la 24V DC.
• incarcator laptop Global: Produsul este compatibil cu diferite modele de branduri, cum ar fi HP (Omnibook si Pavilion), Dell Inspiron (1100, 2500, 2600, 3700, 4000, 5000, 5100, 7500, 8000 si multe altele), Dell Latitude , Acer (AcerNote, Tablet, Aspire), Lenovo, IBM ThinkPad si mai mult.
• Rocketfish universal laptop AC Adaptor: Acesta este compatibil cu toate marile branduri si regleaza tensiunea corecta ca pe cerintele dumneavoastra laptop automat.
Folosind un incarcator laptop de masina, puteti incarca laptop-ul in masina. Incarcator laptop este compatibil cu laptop-uri de toate marcile de conducere, cum ar fi IBM, Sony, Acer, Toshiba si HP. Aceste incarcatoare da o iesire stabilizata cu unda foarte scazuta si interferente. Cele 8 conectori detasabile permit sa incarcati laptop-uri de diferite marci in timp ce va aflati pe drum. Tensiunea de iesire este reglabil si are capacitatea de a puterii Monitor LED.

Etichetat cu: , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns