Tu mergi la marele concert Forza ZU?

Articol trimis de markkona

Nu stii ce sa faci in week-end? Sambata, 21 Mai, in piata Constitutiei are loc cel mare concert Forza ZU. Anul acesta, orasul gazda este Bucuresti. Ca in fiecare an, gazdele concertului vor fi Mihai Morar si Daniel Buzdugan, iar intrarea este libera. Pentru cei care nu pot ajunge la concert, vor putea urmari show-ul din fata televizorului. Camerele de supraveghere de la fata locului vor transmite pe posturile partenere concertul pentru ca persoanele din tara sau din strainatate care nu pot ajunge la concert sa poata urmari concertul. 2016, este al saselea an in care are loc mega concertul Forza ZU.

Concertul incepe la ora 14:00 si o multime de artisti vor urca pe scena, cum ar fi: Andra, Carla’s Dreams, Delia, Adda, Voltaj, Holograf, Iris si multi altii. Intrarea este libera si sunt asteptati mult mai multi oameni fata de anul trecut. In fiecare an, Forza ZU organizeaza un mega concert si reuneste cei mai apreciati si ascultati artisti din Romania care canta impreuna cu publicul imnul Forza ZU. Toata lumea asteapta cu nerabdare marele concert care are loc in fiecare an. Artistii au inceput repetitiile si se pregatesc intens ca totul sa fie perfect. Peste 50 de artisti vor urca pe scena si vor canta live impreuna cu fanii cele mai cunoscute melodii. Daca nu stii versurile melodiilor, nu este nicio problema deoarece vor fi amplasate ecrane gigant cu versurile melodiilor. Daca nu stii cum este la Forza ZU, poti urmari inregistrarile video de pe internet din anii trecuti. La concert, La Forza ZU sunt asteptati peste 80.000 de oameni.

Securitatea va fi asigurata de jandarmi, iar accesul masinilor in zona va fi restrictionat cu bariere de acces. Vin-o si tu prietenii tai la marele concert, fa poze cu artistii si inregistrari video la care sa te uiti cu drag. Este permis accesul cu aparate de fotografiat, camere de filmat.

Etichetat cu: , ,
Postat în Entertainment

Lasă un răspuns