Tu stii ce ceas sa alegi ?

Articol trimis de Sweet Accessories

Din totdeauna, ceasul barbatesc, a reprezintat modul nostru, al barbatilor, de a ne pune in valoare stilul cat si modul unic de a-l accesoria tinutei, care mai de care diferita.

Multi dintre barbati, aloca un buget destul de mare accestor accesorii si detin cateva modele ce le schimba in functie de stinuta pe care o poarta. Cei care au un buget redus, nu ar trebui sa fie descurajati, pe piata intalnim foarte multe modele de ceasuri barbatesti ieftine de calitate chiar si de la anumite branduri celebre. Daca tot bugetul nu iti ajunge pentru achizitonarea mai multor modele pe care se porti in functie de stilul pe care doresti sa-l adpoti, casul/formal/sport, iti recomandam, sa cauti ceasuri barbatesti ieftine, ce au posibilitatea de a le schimba cureaua foare usor.

Cateva reguli de asortare a ceasurilor la tinuta

In primul rand, atunci cand te gandesti sa achizitionezi un ceas barbatesc ieftine, trebuie sa ti cont foarte mult de constitutia ta, marimea acestuia nu trebuie sa fie mult prea mare fata de incheietura mainii tale.

Unii dintre barbati, merg mult mai departe cand vine vorba de a-si completa tinuta cu un astfel de ceas barbatesc ieftin si acorda atentie si celorlalte accesorii, a bijuteriilor atunci cand este cazul, butonii si chiar culoarea curelei sau a pantofilor.

Cand vine vorba de alegerea culorii a ceasurilor barbatesti ieftine, trebuie sa ti cont de cateva reguli generale, argintiul merge foarte bine cu negrul, griul sau albastrul, pe cand cele aurii mai mult cu noante pamantii, bejul, maroul.

Daca doresti sa accesorizezi aceste ceasuri barbatesti ieftine la costum, regula curelei acestora este urmatoarea, costumul negru sau gri merge mai degraba cu o curea neagra, pentru cele cu nuante de maro ageri cureaua maro. Ceasurile barbatesti ieftine ce au o curea metalica argintie merg foarte usor asortatea cu toate modelele enumerate mai sus.

In ultimul rand, trebuie sa ti cont ca ceasurile barbatesti ieftine sport se vor purta numai atunci cand desfasori o activitate fizici si nu-l vei accesoriza niciodata unei tinute ceva mai formale.

Etichetat cu: , , , , , ,
Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns