Turistii si ninsoarea au revenit in Azuga!

Articol trimis de Morosanu Irina

Nu stiu daca pana acum au mai existat astfel de situatii insa anul acesta, in ciuda faptului ca ne mai despart doar cateva zile de Sfintele Paste, iarna a revenit in statiunile de pe Valea Prahovei. Iarna ce se parea ca a trecut nu a fost prea prospera pentru proprietarii unitatilor de cazare Azuga sau pentru statiunile vecine din cauza faptului ca zapada s-a lasat mult asteptata iar cand intr-un final a aparut nu a tinut deloc mult, turistii dornici de practicarea sporturilor de iarna neputand sa se bucure de partii in stare excelenta. Chiar daca masinariile producatoare de zapada artificiala au incercat sa faca fata temeraturilor ridicate pentru vremea de atunci nu au reusit sa prelungeasca prea mult sezonul de schi si sanius.
Cei care vor sa se bucure de zapada si in acelasi timp sa-si petreaca sarbatorile de Paste la munte pot profita din plin de ofertele de cazare promotionale pe care administratorii unitatilor turistice le-au afisat pe site-urile de turism ( site-uri unde se promoveaza unitati de cazare). Daca aveti acces la internet si accesati un astfel de site veti gasii acolo toate informatiile care v-ar putea interesa referitor la o unitate turistica. Poze, facilitate, structura, pozitionare si, foarte important, recenzii ale fostilor turistii care le-au calcat pragul.
Aduna-ti gasca de prieteni si familia si vino la munte sa petreci cele mai frumoase sarbatori de Paste. Aerul curat de munte, peisajele frumoase si linistea va vor ajuta sa va puneti ordine in ganduri, sa va relaxati si sa uitati, macar pentru cateva zile, de grijile cotidiene si stres. Statiunea Azuga poate fi o locatie interesanta deoarece nu este renumita pentru agitatie si zgomote ci din contra, aici vin in special cei care au nevoie de liniste si intimitate!
Nu stim daca ninsoarea va mai dura in statiunile de pe Valea Prahoei insa cu siguranta trebuie sa va puneti in bagaje haine de iarna caci in nici un caz nu va fi vreme de tricou!

Etichetat cu: ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns