Unitatile turistice din Predeal sunt deja ocupate 80% pentru Pastele 2013!

Articol trimis de Cazare Predeal

Se pare ca multi dintre romanii au preferat sa se indrepte in vacanta destinata sarbatorilor Pascale catre statiunile montane. Una dintre cele mai solicitate locatii este chiar statiunea Predeal in ciuda faptului ca tarifele nu sunt foarte scazute. Este adevarat ca multi dintre cei care au ales sa-si petreaca sarbatorile in statiune s-au orientat catre pensiunile si vilele particulare unde tarifele de cazare Predeal sunt mult mai avantajoase fata de tarifele practicate in hotelurile din zona.
Daca o parte dintre romanii s-au orientat catre zona montana Valea Prahovei, restul au ales sa-si petreaca Pastele 2013 in Bucovina , in Maramures si foarte multi pe litoralul romanesc in special in statiunile Mamaia si Eforie Nord. Tarifele de cazare practicate in aceasta perioada in toata tara nu sunt deloc neglijabile insa se pare ca romanul este dispus sa plateasca oricat pentru a se relaxa si pentru a se distra macar cateva zile.
Revenind la subiectul principal Valea Prahovei este mai plina decat se asteptau afaceristii din zona , si aici ma refer la agentiile de turism sau la proprietarii unitatilor de cazare. Dupa cum era de asteptat cele mai solicitate statiunii sunt Predealul si Sinaia. Multi dintre cei care detin unitati turistice si-au afisat de ceva vreme ofertele promotionale destinate special sarbatorii Pascale pe site-urile de specialitate, cele care se ocupa cu promovarea unitatilor de cazare in Romania si se pare ca rezervarile nu au intraziat sa apara.
Chiar daca de vreo saptamana nu se mai poate schia in Predeal, turistii care vor petrece sejurul de Paste in statiune se vor putea bucura de aerul curat de munte, de drumetii montane, parcuri sportive special amenajate, restuarante bune si cluburi de noapte. Indiferent de varsta, in Predeal se gasesc o multime de activitati destinate relaxarii si distractiei! Daca sit u vrei sa-ti petreci sarbatorile ce urmeaza in statiunea Predeal ar trebuii sa te grabesti si sa-ti rezervi cat mai curand locul de cazare deoarece risti sa nu mai gasesti nimic liber pe ultima suta de mteri sau in cazul in care vei gasii vei fi nevoit sa platesti un tarif mult prea mare. Succes!

Etichetat cu: , , ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns