Uscatoarele de maini profesionale sunt o necesitate, nu un lux!

Articol trimis de Arli.ro

Te-ai aflat de multe ori, probabil, in situatia de a fi intr-o baie la un restaurant sau intr-o institutie publica care nu aveau nici prosoape de hartie, nici uscatoare de maini. E o situatie minora, in aparenta, insa pentru o imagine profesionista, trebuie puse la dispozitia clientilor si vizitatorilor toate conditiile pentru ca el sa se simta bine si confortabil. Chiar si la baie, sau poate mai ales la baie, un spatiu intim, in care lipsa anumitor obiecte poate provoca o jena ulterioara parasirii incaperii.

Incearca experienta unor uscatoare de maini profesionale

Chiar si asa, unele uscatoare de maini sunt foarte zgomotoase sau ineficiente, iar experienta lor este de multe ori una de evitat, asa ca pentru o experienta simpla si eficienta sunt necesare uscatoare de maini profesionale, iar acestea pot fi oferite doar de un magazin online profesionist precum Arli, care ofera clientilor sai sisteme complete de igiena.
Oferta Arli pentru uscatoare de maini profesionale este variata, atat din punct de vedere al preturilor, cat si al materialelor, puterii si tehnologiei acestora. Preturile, de exemplu, pornesc de la 215 RON, pentru un uscator de maini din plastic ABS Potenza push, si ajung pana la 2050 RON, pentru un uscator de maini din plastic ABS Ultra Jet Jofel.
Simte diferenta cu uscatoarele de maini profesionale de la Arli
Stii cum se simte de obicei, cand esti ud pe maini, proaspat spalat, si stai o vesnicie cu palmele sub un uscator de maini, asteptand rugator ca acesta sa ti le usuce inainte sa asurzesti. Daca apelezi la uscatoare de maini profesionale, timpii de uscare sunt mult mai scurti, in special in cele Jet Jofel si Ultra Jet Jofel, in care aceasta perioada e redusa sub 10 secunde, si chiar la 5 secunde.
Senzatia este una minunata si destul de silentioasa, iar in cazul in care esti grabit sau nu poti pur si simplu iesi cu mainile umede, atunci experienta oferita de uscatoarele de maini profesionale va fi una completa.

Cum stii ce tip de uscatoare de maini profesionale ti se potrivesc?

In primul rand, trebuie sa stii exact ce functie vrei ca uscatorul tau sa aiba si cat esti dispus sa investesti in el. Daca vrei sa investesti un pret mediu de 800-1000 RON, atunci vei avea parte de uscator de mani profesional ultra silentios, cu timp de uscare sub 10 secunde, cu o durata medie de varsta de 15 ani.
Un alt criteriu ar fi nivelul de utilizare la care va fi supus uscatorul de maini, iar acest lucru este proportional cu locatia in care acesta este amplasat. Intr-un restaurant sau intr-un mall, de pilda, traficul e unul intens, si trebuie sa te asiguri ca uscatorul pe care il alegi rezista si este eficient din punct de vedere al timpului. Arli.ro iti va oferi un tip de uscatoare de maini profesionale care se pot adapta oricarei situatii si care le for face clientii fericiti si cu mainile perfect uscate.

Etichetat cu: ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns