Usile de exterior de la Holzertehnic solutia optima pentru locuinta ta

Articol trimis de Adriana PR

Alegerea usii de exterior reprezinta o provocare pentru fiecare dintre noi in parte in conditiile actuale avand in vedere ca acestea se regasesc astazi intr-o diversitate cel putin impresionanta. De foarte multe ori insa ne lasam ghidati strict de modelul acestor usi, fara a lua in calcul faptul ca o usa de exterior reprezinta practic o bariera pentru temperaturile din mediul exterior, precum si pentru zgomotele care se produc in acelasi mediu. O usa de exterior trebuie sa fie simultan atat un element estetic, precum si unul functional, astfel incat sa nu fim nevoiti sa inlocuim usa de exterior la intervale regulate de timp.
Usile de exterior se regasesc astazi construite dintr-o varietate de materiale, cele mai populare la ora actuala fiind lemnul stratificat de la Holzertehnic si respectiv PVC-ul. Desi poate PVC reprezinta o alegere optima in ceea ce priveste pretul, pe termen lung s-ar putea sa constatam ca alegerea facuta nu a fost una tocmai inspirata, atat in ceea ce priveste aspectul estetic, precum si partea functionala a usii. In acest sens, iata cateva motive pentru care sa legi o usa din lemn stratificat de la Holzertehnic.
Principalul motiv pentru care o usa de exterior din lemn stratificat reprezinta o alegere cat se poate de inspirata se datoreaza faptului ca lemnul este un material foarte durabil si care ofera o rezistenta de neegalat. O usa de exterior trebuie sa poata face fata cu brio conditiilor de mediu extreme, fara a se deforma sau fara a-si pierde din calitati pe termen lung. Chiar daca de foarte multe ori tindem sa credem ca lemnul este un material greu de intretinut, in conditiile actuale, trebuie sa admitem ca avem la indemana numeroase solutii care ne permit o intretinere corespunzatoare a acestui material si care nu implica costuri ridicate.

Usi de lemn – Holzertehnic.ro

Totodata, lemnul are ca si avantaj principal faptul ca dispune de o culoare naturala care ofera luminozitate oricarei locuinte. Lemnul, spre deosebire de alte materiale din care sunt astazi construite usile exterioare are ca si avantaj major faptul ca reprezinta o alegere individuala si care poate fi personalizata dupa bunul plac. De cele mai multe ori insa, culoarea naturala a lemnului este suficienta pentru ca usa exterioara sa fie considerata un element cu un aport estetic deosebit.
O usa de exterior construita din lemn stratificat ne ofera un sentiment de securitate, iar elementele care alcatuiesc tamplaria acesteia ofera o personalitate aparte mediului in care sunt amplasate.
Www.holzertehnic.ro este unul dintre cei mai importanti producatori de usi si ferestre de la noi din tara care ne pun la dispozitie un portofoliu variat de produse din lemn stratificat la cele mai avantajoase preturi.

Etichetat cu: , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns