Usile de interior DoorLand

Usile de interior DoorLand sunt categorisite in functie de cererile clientilor:

  • Usi de Lux
  • Usi celulare
  • Usi colectia Gala
  • Usi colectia Adara
  • Usi Premium
  • Usi culisante si duble

Usile de lux sunt usi cu un Design Glamour , Elegant si Exclusivit. In aceasta categorie se poate permite clientului sa-si personalizeze design-ul usii cu decoruri speciale in functie de interiorul locuintei. Aceste usi sunt complet echipata cu toc sr reglabil 100mm/47mm de la 90mm pana la 350mm, maner , foaie usa innobilata cu piele sintetica pe o singura fata .

Usile celulare au rama foii de usa realizata din lemn rasinos, interiorul fiind realizat dintr-o structura celulara foarte rezistenta la actiunile mecanice si este lipita la cald intre doua fronturi de hdf caserat cu folie decor. De aceea acestea se mai numesc si usi hdf.

Colectia Gala sunt usi celulare de interior si permit executarea in combinatii de decoruri. Sticla, de la interiorul usii poate fi sablata sau clara, in functie de spatiul in care vor fi amplasate si de nevoia de intimidate.

Colectia Andra sunt usi celulare de interior ce permit personalizarea astfel incat sa se incadreze perfect in interiorul caminului. Tocul si cadrul usii pot avea o culoarea in contrast cu tabliile acesteia (ex: o combinatie de wenge si alb antique).

Usile premium sunt usi in care foaia de usa este executata din profile din MDF frezate si caserate cu furnir sintetic (folie decorativa din polipropilena ALKORCELL sau folie finish). Grosimea profilului este de 40mm pe partile laterale iar traversele au grosimea de 34mm .Tablia poate fi o combinatie de MDF cu grosimea de 8 mm si geam de 8mm sau numai una din cele doua .
Asamblarea poate fi demontabila cu suruburi cu cap inecat cu inbus de 5,5x160mm.
Asamblarea nedemontabila este realizata cu ajutorul unui adeziv bicomponent elastic de mare stabilitate si rezistenta . Gama usilor cu profile se diferentiaza de restul modelelor prin multitudinea de posibilitati de realizare si prin folosirea geamului de mari dimensiuni ,securizat sau sablat, de asemenea disponibil pictat sau sablat colorat.

Usile duble sunt destinate incaperilor de mari dimensiuni si pot fi executate pe orice model si decor. De asemenea ele pot fi comandate pe orice dimensiune realizabila din punct de vedere tehnic.

Usile de interior DoorLand acopera toate gusturile, in functie de cerintele de design sau cerintele tehnice pentru interiorul unei locuinte. Se spune ca atunci cand este nevoie sa schimbam usile din interiorul locuintei, este bine de apelat la specialisti pentru potrivirea perfecta. Aici, la DoorLand, exista consultanti tehnici ce ajuta la achizitionarea usilor de interior.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns