Vanzari auto, moto

Articol trimis de Dan Lungu

Pentru inceput, este foarte important sa definim categoriile: autoturismele noi si autoturisme „second-hand”, deoarece acestea determina tratamentul TVA aplicabil. Potrivit prevederilor din art. 125^1 un autoturism nou este acel autoturism care indeplineste una din urmatoarele 2 conditii:
1) sa nu fi fost livrat cu mai mult de 6 luni de la data intrarii in functiune, sau
2) sa nu fi efectuat deplasari care depasesc 6.000 km.
Atentie, conditiile nu sunt cumulative.
Autoturismele second-hand sunt restul, si anume cele care nu indeplinesc nici una din aceste conditii.
Criza actuala se vede in orice domeniu si in orice activitate. Fiecare dintre noi este afectat intr-un anume fel de aceasta mica sau mare recesiune economica. Cumpararea unei masini era pana nu demult prima prioritate. Si nu orice fel de masina ci una noua la zero km. De ceva vreme nu ne mai permitem o masina noua. Mai ales daca este vorba de a doua masina, cea pentru copil. De aceea am realizat situl: http://www.vanzari-auto-turisme.ro unde puteti sa vindeti sau sa cumparati autoturisme noi sau sh postand gratuit anuntul dvs. Se poate posta gratuit cate un anunt pentru fiecare autoturism.
Achizitionarea unei masini second hand este o investitie substantiala, pe termen lung, care se resimte atunci cand vine vorba de bugetul personal. In plus, pe langa suma ceruta de fostul proprietar, ulterior pot interveni cheltuieli neprevazute, pe care le-ati fi putut evita cu intrebarea potrivita.
Desi exista multe sfaturi pentru cumpararea unei masini second hand, efectuarea unui control auto este cu siguranta cel mai important pas deoarece ofera informatii esentiale despre starea masinii. Astfel cumparatorul isi poate da seama de diferentele intre ceea ce vede si ceea ce ii spun vanzatorii.
Odata ce ati fost atent la toate aceste aspecte, riscurile de a cumpara o masina second hand deteriorata se reduc considerabil. Principalul e sa nu va lasati fraierit.

Etichetat cu: , , , , ,
Postat în Auto Moto

Lasă un răspuns