Vara aceasta se va deschide o noua discoteca in statiunea Costinesti !!

Articol trimis de Morosanu Irina

Daca ti-ai rezervat deja locul de cazare in statiune sau ai planuit sa-ti petreci vacanta de vara in Costinesti, trebuie sa stii, mai ales daca esti tanar si pus pe distractii, ca se va deschide un nou club de noapte/ discoteca menita sa va faca noptile mai lungi, mai galagioase si mai frumoase! Daca in urma cu ceva timp am aflat ca si o multime de unitati noi isi vor deschide portile turistilor din Costinesti incepand cu luna iunie a acestui an, iata ca investitorii s-au gandit ca ar mai lipsii si un club de noapte! Nu stiu sa va dau detalii exacte despre locatie sau denumire insa va asigur ca veti gasii un nou loc de distractie foarte aproape de plaja.
Tarifele de cazare Costinesti sunt foarte avantajoase mai ales la inceputul lunii iunie asa ca va sfatuiesc daca inca nu v-ati rezervat locul sa o faceti cat mai curand pentru a putea beneficia de cele mai reduse tarife sau de discounturi, astfel puteti pune deoparte mai multi banii pentru distractie!
In statiunea Costinesti exista destul de multe locatii pentru relaxare, distractie si dans. De la multimea de cluburi/ discoteci care devin neicapatoare pe perioda verii pana la barurile de pe plaja sau din centrul localitatii, terasa si restaurante. Exista locuri pentru fiecare gust si mai ales pentru fiecare buzunar. Se stie clar faptul ca statiunea Costinesti nu este o locatie foarte scumpa de accea majoritatea tinerilor aleg sa-si petreaca vacntele aici. Fie ca vii cu portofelul plin sau cu un buget destul de restrains vei gasii cu siguranta aici locuri in care te vei putea distra indiferent de situatie.
Vremea este superba, numai buna de plaja, apa incepe si ea fie fie perfecta pentru o baie racoritoare, soarele arde pe cer ore in sir si va invita sa va bronzati! Daca aveti wekendul liber nu ezitati sa veniti la mare! Cu riscul de a ma repeta tarifele de cazare sunt foarte bune la pentru toate buzunarele. Ia-ti gasca de prietenii si vino in Costinesti sa incepi vara cu dreptul!

Etichetat cu: , , ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns