Viata in Bucuresti- Frumoasa, dar grea!

Articol trimis de Vasile Alexandru

In ziua de astazi, cei mai multi tineri din provincie, datorita lipsei locurilor de munca si a unei vieti decente in orasele in care locuiesc, prefera sa isi incerce norocul in orasele mari ale tarii si chiar in strainatate. Intr- adevar, in orasele mari ale Romaniei tinerii mai pot reusi, insa ca acest lucru sa fie posibil, acestia trebuie sa razbata un drum destul de lung si greu si nu in ultimul rand, sa munceasca pe rupte. Cei mai multi dintre tineri se feresc insa de chiriile exorbitante ale apartamentelor din orasele mari ale tarii, pentru ca nu castiga salariu cat trebuie sa dea pe chirie, iar astfel nu se aleg cu nimic. Insa exista si destul de multi tineri ai caror parinti pun ban pe ban pentru a le putea cumpara oferte apartamente de vanzare in Bucuresti cu 2 camere in orasele mari ale tarii. De fapt, aceasta trebuie sa fie prima prioritate a unui tanar, atunci cand doreste sa isi inceapa viata intr- un oras mare din Romania si anume sa isi inchirieze sau cumpere un apartament. Si mai ales atunci cand acesta are si o familie de intretinut, pentru ca atunci este cu adevarat obligat sa ii ofere acesteia un acoperis stabil deasupra capului.

Pentru achizitionarea de apartamente in Bucuresti, majoritatea aleg ca instrument de cautare, internetul. Si asta datorita faptului ca pe internet exista o sumedenie de anunturi de vanzari de apartamente in Bucuresti. Desigur, preturile acestor apartamente in Bucuresti sunt destul de piperate si nu sunt accesibile chiar de catre oricine, insa uneori se mai gasesc si apartamente amplasate in zonele bune ale capitalei, chiar si cu imbunatatiri facute, la preturi destul de avantajoase. De fapt, zona in care este amplasat este factorul cel mai important atunci cand vine vorba despre Bucuresti, astfel ca apartamentele care sunt amplasate in zone bune au preturi mult mai mari decat cele care sunt amplasate la periferiile orasului. Si aici nu vorbim despre diferente de sume mici, ci despre diferente de sume destul de mari, chiar colosale pentru unii oameni.

In ziua de azi, putini sunt cei care isi pot cumpara apartamente in Bucuresti fara sa faca un imprumut la o banca. Insa principala problema este ca astazi, bancile nu mai acorda imprumuturi atat de mari foarte usor. Pentru a beneficia de un imprumut care sa iti ajunga sa cumperi apartamente in Bucuresti trebuie neaparat sa ai un serviciu stabil si nu in ultimul rand, un venit pe masura, pentru ca ratele vor fi unele destul de mari. Insa atunci cand vrei sa reusesti, aceste lucruri nu mai reprezinta un impediment destul de mari si faci orice sa iti vezi visul indeplinit si sa ai un acoperis deasupra capului pentru tine si familia ta.

Etichetat cu:
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns