Vino la Patio Studio pentru un bronz exotic

Articol trimis de Patio Studio

Fie ca vara, fie ca iarna, bronzul uniform este un must. A devenit un capriciu al multora dintre noi sa se bucure de ciocolatiul pielii catifelate, care ne da un aer exotic indiferent de sezon. Pentru ca cererea e tot mai mare si piata saloanelor de bronzat a luat amploare.

Patio Studio- salon de bronzat profesional

Patio Studio din Baneasa Shopping City este salonul de bronzat care ofera clientilor sai numai servicii de calitate. Astfel, salonul de bronzat din Baneasa a reusit sa-si faca loc in timp record printre cele mai bune si apreciate saloane de acest tip.
Pentru ca are grija de clientii sai si cauta sa le ofere intotdeauna ceea ce au nevoie, la standarde premium, Patio Studio este singurul salon de bronzat din intreg complexul Baneasa Shopping City. La salonul de bronzat, Patio Studio, vi se pune la dispozitie atat solar vertical, cat si orizontal, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un bronz uniform, demn de invidiat.

Pentru ca se recomanda prin profesionalism, la Patio Studio veti fi permanent asistat de unul dintre specialistii salonului de bronzat. Acesta se va ocupa de buna functionare a aparaturii salonului de bronzat si va va oferi sfaturi privind demersurile de dinaintea si de dupa sesiunea de solar. Se stie ca puterea radiatiilor la salonul de bronzat este ridicata, de aceea specialistul va va sfatui sa folositi crema de protectie solara inainte si dupa sedinta.

Patio Studio are o politica a fidelizarii clientilor sai, asa se face ca la salonul de bronzat beneficiate de abonamente personalizate. Astfel, salonul de bronzat ofera abonamente de 50, 100 si 150 minute.

Desi, se bucura de o locatie selecta, salonul de bronzat practica tarife accesibile oricui, important fiind pentru Patio Studio ca fiecare dintre clientii sai sa fie multumit.

Pentru o piele de culoarea caramelului ars si o allura exotica, te asteptam la Patio Studio in Baneasa Shopping City.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns