Vrei sa devii Mystery Shopper?

Articol trimis de New Challenge

Daca aveti destul de mult timp liber si doriti sa obtineti un venit suplimentar, sunteti o persoana atenta la detalii, sunteti o persoana seriosa si responsabila – atunci sunteti persoana potrivita pentru a lucra ca mystery shopper.

Ce face un client misterios? Clientul misterios viziteaza diverse locatii, joaca rolul unui client real, se arata interesat de achizitia unor produse sau servicii, si pe parcursul acestei vizite evalueaza atat angajatii (amabilitatea acestora, abilitatile lor de vanzare) cat si aspectul interior si exterior al locatiei. Dupa realizarea acestei vizite, clientul misterios completeaza online un chestionar – in care prezinta detaliat toate aspectele observate, evaluand obiectiv atitudinea angajatului cu care a interactionat.

Beneficii:

Plata se face in functie de efortul depus si in cel mai scurt timp de la finalizarea vizitei;

Program de lucru flexibil, pe care il decideti singur in functie de disponibilitatea dumneavoastra;

Posibilitatea colaborarii pe o perioada nedeterminata;

Posibilitatea de a beneficia de o serie importanta de beneficii, plecand de la revizii gratuite pentru automobilul personal, mese la restaurant, etc.

Vrei sa lucrezi ca mystery shopper si cauti o firma de mystery shopping? New Challenge Marketing Research cauta constant colaboratori in toata tara. Principala avere a New Challenge Marketing Research sunt oamenii, fara de care nicio activitate nu ar fi posibila.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns