Vrei un patut modern si confortabil pentru bebelusul tau? Bekid.ro are o oferta speciala pentru tine

Articol trimis de Adriana PR

Cel mai important obiect pe care il achizitionam pentru bebelusi este fara doar si poate patutul. Acest element care pentru multi dintre parinti s-ar putea sa para unul aparent banal, este obiectul care are un impact major asupra somnului bebelusului si implicit asupra sanatatii acestuia. Producatorii vin periodic cu oferte care mai de care mai tentante si cu portofolii din ce in ce mai complexe, astfel ca alegerea unui patut devine o alegere din ce in ce mai dificila pentru parinti. Unul dintre avantajele majore pe care le avem insa astazi sunt magazinele online care ne pun la dispozitie aceeasi gama variata de produse pentru copii si la preturi mult mai avantajoase.
Una dintre cele mai bune solutii pe care le avem la indemana pentru copiii nostri atunci cand vine vorba despre patuturi este magazinul online www.bekid.ro, magazin care dispune de unul dintre cele mai complexe portofolii cu produse pentru si care astazi dispune de o oferta de nerefuzat la intreaga gama de patuturi. Cu alte cuvinte, daca esti in cautarea unui patutu confortabil si modern pentru bebelusul tau, acesta este momentul perfect de a face o astfle de achizitie.
In aceasta perioada, in cadrul magazinului Bekid regasim Patutul Multifunctional Eva la pretul special de 594 Lei, un patut despre care putem spune cu certitudine faptul ca are un design modern si atractiv pe care rar il intalnim la un patut pentru copii. Avantajul de baza al acestui patut multifunctional se datoreaza faptului ca poate fi transformat cu usurinta atat intr-un patut pentru junior cat si intr-o canapea spectaculoasa. Culorile atractive ale patutului transforma acest patut intr-o piesa de mobilier exceptionala, indiferent de incaperea in care il amplasati. Totodata, trebuie sa mentionam faptul ca patutul ofere bebelusului o pozitie confortabila, mai ales ca acesta dispune de 3 pozitii reglbile pe inaltime.
Un alt model de patut excelent pentru bebelusi este Patutul Transformabil MYKIDS Teddy Natur-Alb Cu Leg 3609. Acest patutu este una dintre cele mai bune alegeri pe care le pot face parintii atunci cand isi doresc un patut modern si comfortabil pentru bebelus. Acest model de patut este dotat cu 2 sertare incapatoare pentru depozitarea jucariilor sau a obiectelor necesare pentru igiena bebelusului. Totodata, acest model de patut poate fi transformat cu usurinta in tarc pentru copii.
Www.bekid.ro este cel mai mare magazin online cu produse pentru copii care vine in intampinarea parintilor cu un portofoliu variat de produse de calitate pentru copii la preturi tentante.

Etichetat cu:
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns