Wi-Fi si camerele de supraveghere de acasa

Articol trimis de markkona

Acest sistem are camere de securitate fara fir care sunt conectate la Wi-Fi existent in casa. Este usor de configurat, dar are unele limitari, inclusiv lungimea scurta a clipurilor video pe care le inregistreaza. Cu totii dormim mai bine daca stim ca in casele noastre exista sisteme de supraveghere. O camera video este la indemana, poti sa afli daca cainele doarme pe canapea atunci cand incerci sa-l dresezi sa stea langa aceasta. In timp ce exista multe optiuni de dispozitive video sau camere web pentru casa si birou, aproape toate acestea au nevoie de fire. Dar, recentele adaugari pe piata camerelor de securitate pentru casa pot fi amplasate aproape oriunde in casa sau in curte daca acestea sunt acoperite de reteaua Wi-Fi.

Sistemul de clipire Blink pentru camerele de securitate pentru casa si pentru monitorizarea video HD foloseste camere mici, alimentate la baterii si poate fi ascuns aproape pe orice raft sau montat in orice loc pe care doresti sa-l inregistrezi. O configurare a sistemului este perfect pentru chiriasii care si-ar dori sa pastreze un ochi peste lucrurile lor fara sa fie nevoie sa ruleze firele la fiecare aparat de fotografiat. Sistemele de clipire constau intr-un modul de sincronizare mic, care se conecteaza la reteaua de la domiciliu prin Intenet sau Wi-Fi. Modulul de sincronizare este singura piesa a echipamentului care are nevoie de putere si care poate fi folosita de orice port USB alimentat. Pentru a face setarea clipirii este nevoie de un telefon iOS su Android cu ajutorul aplicatiei ITS gratuita. Aplicatia indica pasii pentru setarea modulului de sincronizare, ceea ce presupune setarea unei adrese si unei parole. Apoi, se seteaza in fiecare camera de supraveghere. Camerele de supraveghere sunt alimentate de doua baterii AA cu litiu, care se pastreaza un an intreg cu utilizare zilnica. Imediat ce camera de supraveghere este alimentata, aplicatia va cere sa introduci numarul de sub capacul bateriei sistemului. Legatura se face rapid si fara piedici de pana la 10 camere. Apoi, se instaleaza sisemele in locurile dorite.

Aplicatia va arata imaginea live si un contor care arata puterea de semnal a camerei de supraveghere la modulul de sincronizare. Odata instalate camerele, poti seta optiunile de inregistrare prin intermediul aplicatiei. Este posibilitatea stocarii filmuletelor pe laptop si un USB de pe modul de sincronizare permite stocarea locala cu o unitate flash. Camerele cu clipire au microfon si audio inregistreaza fiecare videoclip. Nu exista nici un difuzor pe camere, astfel incat cele doua sensuri audio nu sunt posibile. Camera cu senzor de miscare detine o sensibilitate ajustabila. Poti urmari vizualizarea in direct de pe fiecare camera, insa inregistrarea live in timpul vizualizarii nu este posibila. Asemeni unui sistem de alarma, ai posibilitatea de a arma camerele de supravehere sa inceapa sa inregistreze atunci cand detecteaza miscari. Totodata, se pot dezarma cand esti acasa si nu doresti sa primesti notificari de material video cu familia cand merg prin locuinta. De precizat este faptul ca nu rezista la apa si detectoarele de miscare nu functioneaza prin sticla. In cazul in care vrei sa supraveghezi aria intrare, instaleaza o camera de supraveghere sub o veranda acoperita sau un interfon sau videointerfon.

Etichetat cu: , ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns