Afla cum functioneaza unul dintre cele mai avantajoase servicii de amanet din Bucuresti

Articol trimis de Royal Amanet

Atunci cand ai nevoie de bani, cauti cele mai rapide si sigure variante care iti pot asigura un imprumut avantajos. Pentru unii aceasta varianta o reprezinta prietenii, pentru altii, nici macar aceasta optiune nu exista.

Asadar, avem pentru tine o recomandare, care sa-ti fie la indemana oricand ai nevoie! Serviciul de amanet electronice din Bucuresti este unul dintre cele mai accesibile servicii oferite de casele de amanet, avand la baza girul pe baza de produse electronice,dupa cum sugereaza si numele.

Una dintre cele mai sigure case de amanet de electronice din Bucuresti, care se bazeaza pe profesionalism, transparenta si corectitudine este Royal-Amanet. Aici, intotdeauna, obtii imprumuturile cele mai avantajoase, in timpul cel mai scurt!
Royal-Amanet are alaturi o echipa formata din profesionisti, intotdeauna foarte bine pregatiti si dispusi sa-ti ofere asistenta dorita.

Tu stii cum functioneaza amanetul de electronice?

Mecanismul serviciului de amanet de electronice din Bucuresti este unul destul de simplu si se bazeaza pe principiul girului. Pentru a te bucura de avantajele promise de acest serviciu, trebuie sa fii posesorul unui produs electronic functional. Royal-Amanet admite produse variate: aparate foto & video, telefoane mobile, tablete, laptopuri, LCD-uri s.a.

In ceea ce priveste valoarea imprumutului tau, aceasta se stabileste prin realizarea unei evaluari tehnice, care tine cont de marca, modelul si gradul de uzura al produsului tau. Aceasta evaluare se fate intotdeauna de fata cu clientul, Royal-Amanet dorindu-si sa construiasca cu acesta o relatie bazata pe incredere deplina!
In final, dupa nu mai mult de 5 minute, se semneaza contractul de amanet electronice, valabil timp de 30 de zile. Desigur, contractul poate fi prelungit, cu o signura conditie- sa platesti comisionul acumulat pana la data respectiva.

Dupa cele 30 de zile, ori alegi sa-ti recuperezi produsul, ori prelungesti contractul, ori renunti definitiv la produs si esti scutit de plata comisionului, urmand ca bunul tau sa fie scos la vanzare.

Mai multe informatii gasesti pe www.royal-amanet.ro.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Financiar

Lasă un răspuns