Ai nevoie sa faci fisa medicala de angajare? Vino la cabinetul de medicina muncii Romgermed

In cadrul clinicii medicale Romgermed gasesti un cabinet de medicina muncii in cadrul caruia iti poit realiza toate analizele ca iti sunt necesare pentru angajare.

Daca vrei sa beneficiezi de cel mai bun pret din Bucuresti vino acum la cabinetul de medicina muncii din cadrul Romgermed. Aici veti beneficia de cele mai bune servicii realizate la cel mai inalt nivel de catre medici cu peste 20 de ani de experienta in acest domeniu.

Cateva informatii legate de medicina muncii

Medicina muncii care se ocupa cu studiul relatiei dintre angajat si munca prestata, adaptarea angajatului la munca pe care urmeaza sa o realizeze si de asemenea, adaptarea respectivei munci la angajat. De asemenea, este important de stiut faptul ca este o arie medicala extrem de vasta in care medicii trebuie sa aiba cunostinte din toate celalalte specialitati medicale.

Practic, medicina muncii se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratarea bolilor de munca, a accidentelor de munca, dar si cu promovarea sanantatii in randul angajatilor. Astfel, fiecarui angajat i se intocmeste o fisa medicala pentru angajare necesara la locul de munca.

Astfel, in cadrul cabinetului de medicina muncii de la Romgermed, medicul specialist va fi tot timpul in legatura directa cu angajatorul, cat si cu reprezentantul angajatilor in probleme legate de promovarea sanatatii in cadrul locului de munca, dar si imbunatatirea mediului in respectivul loc. De asemenea, medicul specialist este obligat sa supravegheze sanatatea tuturor angajatilor respectand bazele legislative si a riscurilor profesionale.

Principalele lucruri de care se ocupa medicul specialist in medicina muncii sunt urmatoarele

  • Incadrarea corecta a angajatului in munca pe care urmeaza sa o presteze in functie de rezultatelor analizele de medicina muncii efectuate;
  • Adaptarea angajului in conditiile in care acesta si-a schimbat locul de munca sau a revenit la locul de munca dupa o perioada de afectiuni pe care le-a avut sau dupa un concediu maternal;
  • Un control medical periodic conform legislatiei in vigoare;
  • Reluarea sau incetarea activitatii profesionale pe care o desfasura angajatul la respectivul loc de munca;
  • Monitorizarea biologica la care respectiva persoana este expusa, daca la locul de munca sunt emise anumite noxe sau factori climaterici care ii pot pune in pericol sanatatea acesteia si de asemenea, se ocupa de prevenirea efectelor pe care le pot provoca acestea;
  • Supravegherea si tratarea bolilor legate de profesia persoanei respective
  • Monitorizarea si evaluarea angajatilor care au boli cronice;

De ce sa vii la Romgermed ca sa iti faci analizele pentru angajare?

Aici, la cabinetul de medici muncii beneficiezi de experienta de peste 20 de ani a medicilor. De asmenea, aparatura este de ultima generatie.

Accesibilitatea este una foarte buna, cabinetul de medicina muncii se afla in Bucuresti, pe Calea Plevnei numarul 137C, iar pretul este unul foarte avantajos.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Sanatate

Lasă un răspuns