Anvelopele Second Hand – Merita Investitia?

Articol trimis de carla

Nu va permiteti niste anvelope noi pentru masina dumneavoastra? Ati dori anvelope second hand la un pret mic? Ati ajuns exact unde trebuie!

Criza financiara ne-a afectat pe toti si ne-a facut sa fim mai putin dispusi sa cheltuim, fie si pentru intretinerea masinii personale sau achizitionarea de anvelope, chiar si second hand.

Patru cauciucuri de iarna noi, mai ieftine, costa intre 1.200 si 1.400 de lei, o suma destul de mare pentru buzunarul romanului. Asa ca soferii au gasit o solutie mai ieftina, anvelopele la mana a doua, importate mai ales din Germania si Austria, care se vand si cu 80 de lei bucata.

Potrivit reprezentantilor producatorului Michelin, masinile second-hand sunt dotate cu anvelope uzate, care sunt inlocuite mult mai repede decat in cazul automobilelor noi.

Intr-un fel au evoluat vanzarile de anvelope pentru autoturisme si camionete si altfel cele pentru camioane. Nu este un secret faptul ca piata de camioane a inregistrat o scadere mai mare. Piata de anvelope nu a avut aceeasi prabusire ca si piata vanzarilor de autovehicule, a spus Alina Ghica, director de marketing al Michelin.

De preferat este sa-ti cumperi anvelope noi pentru masina ta. Insa este un cost destul de mare, pe care nu toti ni-l permitem. Daca alegi sa iei cauciucuri la mana a doua, uita-te la starea interioara a cauciucului, starea exterioara si profilul anvelopei.

Etichetat cu: , ,
Postat în Auto Moto

Lasă un răspuns