Apartamentele cu 3 camere in regim hotelier de la Rocazare.ro vor caza si 6 persoane, odata

Articol trimis de Barbu Daniela

Apartamentele cu 3 camere in regim hotelier de care dispune agentia Rocazare.ro este ideal pentru un maximum de 6 persoane care vin in Bucuresti in interes de serviciu, de afaceri, sau in scop turistic. Cei care petrec numai si cateva zile in Bucuresti, vor putea sa cunoasca acest oras exact asa cum este, si sa beneficieze de cazare intr-un apartament de 3 camere in regim hotelier ultracentral, dupa cum puteti vedea accesand rocazare.ro, in care se vor simti ca acasa (intr-un cadru intim, placut, de bun gust), dar in care vor si beneficia de toate facilitatile unei camere de hotel (TV, internet wireless, menaj, cosmetice pentru baie, etc.).

Apartamentele de 3 camere de inchiriat in regim hotelier sunt deosebit de spatioase, de confortabile, elegante si primitoare. Acest lucru se datoreaza unor factori, precum: regimul hotelier, adica aceasta alternativa la cazarea la hotel, si ofertele de care agentia imobiliara ROcazare.ro dispune.

Locuinta cu 3 camere in regim hotelier: cum face ROcazare.ro sa multumeasca 6 persoane deodata?

Locuinta cu 3 camere in regim hotelier este o optiune pentru 1, pana la 6 persoane care doresc sa se cazeze in Bucuresti pentru cateva zile doar daca este decomandata, suficient de incapatoare si daca poate asigura tot ce trebuie pentru ca 6 persoane sa nu se simta inghesuite sau inconfortabil.

In loc sa se cazeze in 3 camere duble de hotel, acest grup de persoane poate sa se cazeze intr-un asemenea apartament cu 3 camere pe care ROcazare.ro il inchiriaza in regim hotelier si care se descrie prin urmatoarele:

· Aer conditionat (2 aparate), internet wireless, TV LCD, lenjerii si prosoape de schimb

· Parcare, lift, paza 24/7

· Bucatarie utilata (masa cu 4 scaune, cuptor cu microunde, plita cu gaz), frigider, masina de spalat, centrala de apartament, menaj saptamanal, cada cu dus ori cabina cu dus

· 2 dormitoare si living (mobilat cu canapea extensibila)

· Locatii centrale: Str. Mihai Eminescu, Calea Calarasi, Bd.-ul Barbu Vacarescu, Bd.-ul Corneliu Coposu

· Blocurile in care se gasesc apartamentele de la ROcazare.ro sunt situate in apropierea mall-urilor, supermarketurilor, parcurilor sau farmaciilor

Apartamentul cu 3 camere cu regim hotelier din Bucuresti – ROcazare.ro il transforma in \”acasa\”

Agentia ROcazare.ro are 20 de ani de activitate in cadrul regimului hotelier si, de aceea, poate sa amenajeze atat de bine apartamentele cu 3 camere pe care le inainteaza inspre inchirierea in regim hotelier.

Atmosfera conferita de mobilier, draperii, covoare si altele au un efect relaxant asupra locatarilor de moment: pentru cateva zile, maxim 6 persoane se pot simti ca acasa, fara ca atitudinea scortoasa de hotel sa poata deranja, fara ca activitatile sa fie facute altfel decat in regie proprie (gatit, spalat).

Un apartament cu 3 camere disponibil in regim hotelier prin ROcazare.ro face ca orice calatorie in Bucuresti cu familia sau prietenii sa devina placuta si intima, sau orice training national care sa adune angajati din toate colturile tarii sa devina un team-building reusit. De asemenea, reprezentantii ROcazare.ro cunosc limba engleza, astfel incat pot primi si straini care au interese profesionale, de afaceri, in Bucuresti, si au nevoie sa inchirieze un loc linistit si confortabil unde sa se poata odihni pe durata sederii.

ROcazare.ro, agentia de inchiriere de apartamente in regim hotelier din Bucuresti, poate fi contactata prin telefon apeland numarul 031.805.194, sau prin e-mail, la adresa office@rocazare.ro.

Etichetat cu: , ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns