Cai de promovare eficiente a site-ului

: 14, 12, 2017    1820 vizite

Daca te afli aici inseamna ca te regasesti in urmatoarea situatie:

Ti-ai infiintat o afacere si din dorinta de a avea mai multi clienti ai decis ca aceasta sa devina prezenta si in mediu online, dandu-le posibilitate oamenilor sa te gaseasca pe internet. Ai auzit probabil ca tot mai multe afaceri si-au creat o prezenta puternica si de succes in mediul online in decursul ultimilor ani.

Insa te lovesti de un lucru: In ciuda crearii unei prezente online prin realizarea unui site, fie el de prezentare sau magazin online, site-ul tau este tot mai putin vizitat.

Intrebarea este ''Ce e de facut ca site-ul tau sa fie vizitat mai des?''

Pentru a reusi sa raspundem la aceasta intrebare, mai intai trebuie sa stim ca orice afacere online care implica în special un magazin online are nevoie de o promovare cu ajutorul careia sa aduci vizitatori pe site.

Promovarea unei afaceri online este o etapa importanta in crearea succesului unui site web performant.

Iata care sunt principalele doua metode de promovare prin intermediul careia poti sa aduci mai multe vizite pe site:

Promovare prin SEO

Termenul de SEO este des intalnit pe internet si reprezinta procedeul de crestere a vizibilitatii site-ului tau in rezultatele organice ale motoarelor de cautare.

La nivelul site-ului se vor interprinde un set ce acțiuni ce au ca scop “manipularea” favorabila a ranking-ului cuvintelor cheie, în motoarele de cautare.

Promovarea prin SEO are in vedere felul in care Google funcționează si ceea ce oamenii cauta pe internet, de aceea prin intermediul traficului din motoarele de cautare putem obtine mai multe vizite pe site-ul nostru.

Serviciile de promovare SEO, te vor ajuta in obtinerea unei pozitii fruntase in topul rezultatelor motoarelor de cautare precum Google.

Ceea ce înseamnă ca site-ul tau va fi mult mai vizibil în randul celor care navigheaza pe internet în cautarea de produse sau servicii.

Astfel internautii în urma cautarilor vor primi un numar de rezultate printre care se va enumera si site-ul tau. Prin accesarea lui de catre utilizatori se genereaze trafic important.

SEO este o metoda de promovare necesara oricarui site existent, care necesita mult timp si energie, insa reprezinta un pas important pentru obtinerea unui loc fruntas in motoarele de cautare si pentru cresterea vizitelor pe site.

Este important de specificat ca rezultatele obtinute in urma optimizarii site-ului pentru motoarele de cautare vor fi vizibile pe termen lung insa asta nu inseamna ca rezultatele campaniei vor fi vizibile imediat.

Ca si concluzie, procesul de promovare SEO are rezultate notabile in timp, chiar si dupa incetarea campaniei.

Blogging

Cuvintele vand, de aceea oferirea unui continut folositor si gratuit internautilor se fă transpune în vizite noi si importante.

Astfel prin crearea unui blog în cadrul propriului site si publicarea de articole care sa ofere continut nou, vom prezenta un interes mai mare în randul cititorilor.

Indiferent de nișa căreia i se adresează, realizarea unui Blog poate fi un instrument de marketing foarte puternic cu un impact surprinzator de mare.

Daca ai deja un conținut de calitate pe care vrei să-l faci cunoscut, posteaza-l in propriul blog si distribuie fiecare articol nou din blogul tau în grupurile de nișă din care faci parte si in comunitatile ce includ oameni cu aceleași preocupări sau pasiuni, in asa fel incat sa iti gasesti audienta dorita.

Scrie în primul rând pentru oameni, pentru cititori, venind cu informatii noi.

Vei vedea că în timp, un conținut de calitate si interesant, va aduce cu sine rezultatele scontate.


Comunicate de presa