ATVRom - Partenerul tău off road

: 16, 05, 2018    2230 vizite

ATVRom este mai mult decât produsele de calitate pe care le oferă: existăm pentru a promova un stil de viață diferit, un „fel de-a fi” sănătos și liber și pentru a fi punctul ideal de pornire pentru cei însetați de aventură. Oferta noastră nu se limitează la modelele vândute, ci vine la pachet cu sfaturi și consultanță despre cumpărarea și întreținerea vehiculului, servicii de calitate pentru operațiunile de garanție și post-garanție, experiență de 12 ani în domeniu, profesionalism ireproșabil și hotărârea de neclintit de a pune interesul și mulțumirea clienților mai presus de orice interes comercial.
Misiunea noastră este simplă. Oferim clienților noștri produse diversificate din segmentul ATV/Moto, branduri renumite și apreciate la nivel internațional la prețurile cele mai bune, servicii ireproșabile, asistență și consultanță onestă, atât pe site-ul nostru cât și în numeroasele showroom-uri din țară.
Viziunea noastră este de a merge întotdeauna înainte, depășindu-ne de fiecare dată limitele și îmbunătățindu-ne zilnic activitatea și capacitatea de a oferi servicii de înaltă calitate celor care caută un mod de viață inedit și aventuros. ATVRom a pornit de la pasiunea pentru ATV și off-roading, iar dacă reușim să transmitem unei noi generații de rideri viziunea și mesajul nostru, ne considerăm fericiți!
Valorile noastre, pe care le împărtășim cu întreaga comunitate de ATViști și pasionați de off-road, sunt profesionalismul, curajul, loialitatea, onestitatea și respectul.
Dacă vi se pare că avem câte ceva în comun, ATVRom vă așteaptă cu brațele deschise atât pe site-ul nostru ATVRom.ro ori în oricare dintre showroom-urile din țară!


Taguri: atv, motociclete, atvrom, off road