Balustradele din inox cu placi din lemn, ideale pentru cladiri de birouri

: 05, 08, 2018    1399 vizite

S-ar putea spune ca locurile in care isi desfasoara activitatea oamenii care fac munca de birou se impart in doua categorii: spatii de tip corporate si spatii pentru cu un aspect mai personalizat si mai putin standardizat. Majoritatea balustradelor din inox cu placi de lemn se potrivesc ambelor tipuri de interioare.

Ai intrat vreodata in spatiul in care isi desfasoara activitatea o firma de arhitectura, sau o firma de publicitate? Daca da, ai observant probabil modul vesel si creativ in care a fost amenajat spatiul. In astfel de locuri ai impresia sa fiecare dintre oamenii care lucreaza acolo a lasat ceva din personalitatea lui locului in care isi petrece o parte a zilei. Ei nu constientizeaza intotdeauna in ce masura felul lor de a fi se reflecta in mediul inconjurator, nici modul in care spatiul in care lucreaza le influenteaza comportamentul, productivitatea si starea de spirit. Insa spatiul are o influenta asemanatoarea si in cladirile de birouri ale multinationalelor, chiar daca, aparent, modul de amenajare a interioarelor respecta alte principii.

Balustrade inox lemn pentru locul de munca

Compania Artexpert Inox produce si monteaza balustrade inox lemn cu un design suficient de modern si de versatil incat sa se adapteze atat cladirilor companiilor multinationale, cat si interioarelor cladirilor in care isi desfasoara activitatea companiile mici.

Aspectul spatiului de lucru ne poate determina sa alegem un loc de munca in detrimentul altuia. Daca locul in care mergem in fiecare zi ne provoaca disconfort, nu vom putea fi productivi si ne va fi greu sa ne pastram motivatia in perioadele dificile. In schimb, un spatiu amenajat cu gust ne va trezi intotdeauna sentimente pozitive.

Artexpert Inox isi desfasoara activitatea in Bucuresti si in judetul Ilfov. Profesionsitii care lucreaza aici propun cateva modele de balustrade inox lemn tuturor celor interesati de realizarea unei astfel de lucrari. In executia propriu-zisa se va tine cont de limitarile spatiului, de tipul suprafetei si de dimensiunile ei. Solutiile propuse vin in intampinarea dorintelor clientului, respectand in acelasi timp proportiile celorlalte elemente decorative si functionale din acel spatiu.

Tipuri de balustrade inox lemn

O balustrada inox lemn este necesara in spatiile cu unul sau mai multe etaje. Balustrada este un element care nu poate lipsi atunci cand avem scari, din motive evidente. Daca existenta unei balustrade este obligatorie, modul in care trebuie sa arate ea nu mai este obligatoriu. Aici nu ne poate impune nimeni nimic. Atat in cazul locuintelor, cat si in cazul cladirilor de birouri, alegerea materialelor din care sa fie confectionate balustradele si a modului in care se imbina acestea apartine clientului. Atunci cand clientul nu poate alege un model, specialistii de la Artexpert Inox il pot ajuta. Experienta in realizarea unor lucrari de acest tip, ca si simtul estetic dezvoltat in timp ii ajuta sa ofere cele mai bune sfaturi, lasandu-i in acelasi timp clientului libertatea de a lua decizia finala. Acesta poate alege intre o balustrada din inox cu moel de frunze din lemn si o balustrada din inox cu altfel de modele.


Taguri: balustrade, inox, lemn