De ce este vata minerala o optiune buna pentru proiectele de constructii?

: 01, 09, 2018    551 vizite

O optiune foarte buna cand vine vorba de realizarea izolarii este vata minerala. Unul din motivele pentru care clientii aleg vata minerala ca si izolator este datorita faptului ca aceasta se gaseste la un pret mult mai redus fata de competitorii sai, dar in acelasi timp pastreaza un nivel inalt al calitatii.

Astfel ca in modul acesta veti avea un proiect de constructii reusit. Datorita faptului ca este realizata dintr-un material poros, transferul termic este inhibat. In modul acesta va puteti bucura de un raport calitate-pret excelent.

Care sunt pricipalele proprietati pe care le are vata minerala?

Desi este un material excelent cand vine vorba de izolare, acesta mai are si alte proprietatii care o scot in evident pe piata. Are anumite proprietatii care nu se regasesc si la alte materiale de constructii. Iar printre acestea pot fi amintite si urmatoarele doua:

  1. Datorita proprietatiile acestui material nu permit conductivitatea termica, aceasta va pastra exact temperatura pe care si-o doreste clientul in interiorul unei locuinte.
  2. Acest material este unul si foarte rezistent la factorii externi, astfel ca poate sa fie folosit fara nicio problema si in cadrul conditiilor mai dure. In acest mod, acest tip de vata minerala va reprezenta chiar si o investitie pentru proiectul dumneavoastra.

De ce sa alegeti vata minerala pentru proiectul dumneavoastra?

Vata minerala poate sa fie folosita intr-o varietate de situatii, astfel ca aceasta s-ar putea sa fie integrata intr-o varietate de situatii. Ati putea alege si dumneavoastra acest tip de material din urmatoarele motive:

  • Datorita faptului ca este rezistent la o serie de factorii externi, acesta poate fi folosit in mai multe situatii. Astfel ca va reprezenta o investitie excelenta pentru proiectul dumnavoastra;
  • Cu trecerea timpului acest material nu isi schimba dimensiunile, avand aceleasi dimensiuni pe care le-a avut la inceputul achizitiei;
  • Este un material ignifug, astfel ca nu va duce la propagarea sau la crearea incendiilor;
  • Cand vine vorba de izolarea fonica, acesta este cunoscut una dintre cele mai bune solutii;
  • Desi absoarbe apa, acesta revine la dimensiunile initiale dupa ce se usuca.

Pe site-ul www.mesterumanole.ro aveti ocazia sa achizitionati si vata minerala la un pret excelent, pentru a realiza izolarea constructiei dumneavoastra

Desi exista mai multe tipuri de izolatori pe piata, vata minerala se afla printre preferintele cumparatorilor. Iar partea cea mai buna legata de vata

minerala oferita de catre Mesteru Manole este faptul ca puteti realiza atat o izolare acustica cat si una termica cu ajutorul acesteia. Astfel ca veti oferi o dubla protectie cu ajutorul acestui material. Nu mai asteptati si alegeti cele mai bune materiale pentru proiectul dumneavoastra!

vata minerala


Taguri: vata minerala