De ce sa folosesti tamplarie din lemn stratificat

: 09, 08, 2018    1192 vizite

Oglinzile, metalul si plasticul, nu au avut niciodata o pozitie puternica in constructia progresiva. Nimeni insa, nu se indoieste de capacitatea uimitoare a lemnului stratificat, care innobileaza fatadele cladirilor si care da orasului un aspect modern. Viata in aceste conditii devine mai confortabila. Cand vine vorba de tamplarie din lemn stratificat de la Unilux Construct se simte confortul. Copacul nu te limiteaza, nu stabileste cadre si nu pune presiune asupra vietii. Anterior, structurile din lemn au fost considerate nesigure si departe de atributele luxoase ale structurilor antediluviene. Vopseaua alba crapata, focarele fungice, cauciucul spumos care crea etanseitate intre cadru si geam, nu erau visul ideal pentru o casa. Cu toate acestea, astazi, copacul este mai mult sinonim cu aristocratia si prosperitatea. Cine poate rezista tentatiei de a avea ferestre din lemn stratificat? Si fara comparatii pompoase, tamplaria din lemn stratificat ofera un design modern si elegant si da autenticitate casei.

Simbolul soarelui

Ferestrele, au fost mult timp considerate "ochii" casei si simbolul Soarelui. Acest lucru iti aduce o viziune a lumii exterioare si a naturii inconjuratoare, atunci cand esti in interior. De ce sa nu-ti transformi casa  intr-un fel de oaza, aducand o bucata de lemn salbatic in apartamentul si biroul urbanizat? Datorita celor mai moderne tehnologii de productie, tamplaria din lemn stratificat te ajuta la mentinerea caldurii in casa si la ratarea zgomotului intrusiv al strazii, dand linistea si confortul necesar. Lumina si estetica ferestrelor din lemn stratificat, vor adauga o nota de stil original in arhitectura cladirii. Varietatea paletei de culori te va ajuta sa gasesti exact versiunea care se potriveste armonios si elegant cu interiorul casei tale. In plus, astfel de ferestre si usi, spre deosebire de produsele fabricate din materiale artificiale, iti vor oferi o energie naturala, vie.

Fiabilitate si confort

Ferestrele din lemn stratificat sunt create pentru cei care apreciaza fiabilitatea si confortul, deoarece ferestre cu un singur geam sau doua, dau posibilitatea  de rotire datorita balamalelor fiting. Ramele sunt realizate din lemn cu trei straturi,  tratate cu substante anticorozive rezistente la apa. Lemnul poate fi din stejar, pin sau zada. Caracteristicile de baza ale materialului sunt rezistenta la contractie si deformare in timpul schimbarilor bruste de temperatura, aparitia rezistentei la putrezire si insecte, rezistenta la decolorare sub actiunea razelor solare (prin utilizarea unui strat special de lac), precum  si rezistenta la umiditate ridicata.

Tamplaria din lemn stratificat da ferestrelor un aspect frumos. Ele pot fi un plus de succes pentru orice proiect. Daca doresti, poti alege ferestre in orice culoare, cu o suprafata lucioasa sau mata, cu un model sau monocrom. In plus, ferestrele din lemn stratificat pot fi facute in orice forma: patrat, dreptunghiular, rotund sau semicircular, totul depinde de intentia clientului si de dorinta lui. Forma lor nu afecteaza catusi de putin calitatea sau proprietatile inerente ale ferestrelor. Dupa instalare, orice cladire, fie ca este vorba de o casa cu mai multe etaje sau de o cladire de birouri, o cabana mica, un apartament la bloc sau o casa la curte devine eleganta si moderna.


Taguri: tamplarie, pvc, lemn stratificat