Ce fel de carusel sa cumparati?

: 05, 11, 2018    11047 vizite

Unii parinti aleg sa cumpere caruseluri pentru bebelusi, ceea ce este perfect atata timp cat este in vedere siguranta. Caruselurile pentru bebelusi sunt o alegere buna daca parintii isi doresc ca bebelusul lor sa doarma linistit sau sa nu fie agitat, dar in acelasi timp, poate fi un instrument educativ.

Ce sa cautati atunci cand cumparati un carusel?

Este important sa gasiti un carusel care sa va satisfaca copilul.

Cand va aflati la vanatoare de caruseluri, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele caracteristici.

1. Exista miscare?

Un carusel care se misca va fi mult mai fascinant pentru cel mic decat unul care ramane pe loc. Caruselurile care se misca sunt oarecum mai grele decat cele stationare, deoarece trebuie sa existe spatiu pentru motor si baterii. Un dezavantaj la un carusel in miscare este ca va trebui sa inlocuiti frecvent bateriile.

2. Ce directie a miscarii doriti?

Acum, motoarele pot face caruselurile sa faca tot felul de lucruri. Puteti achizitiona un carusel care se misca in sensul acelor de ceasornic, in sens invers acelor de ceasornic, in sus si in jos, sau o combinatie a celor trei.

3. Ce fel de jucarii?

Exista literalmente sute de optiuni de jucarii pentru caruseluri. Trebuie sa gasiti unul care atrage atentia copilului dumneavoastra. Daca copilul dvs. nu a privit niciodata de doua ori la o maimuta, probabil ca nu ar trebui sa cumparati un carusel cu maimute.

Incercati sa identificati ce jucarii par sa intereseze pe cel mic. Daca bebelusul tau iubeste un anumit personaj de desene, incercati sa gasiti un carusel conform preferintelor.

4. Asigurati-va ca se potriveste cu patutul bebelusului dvs.

Caruselurile sunt proiectate pentru a se potrivi pe patuturi, dar nu toate se potrivesc pe orice patut. Ar trebui sa va asigurati ca, in cazul in care patul dvs. are rotunjite marginile, veti gasi unul care poate gazdui acest tip de margine. Ar trebui sa faceti acelasi lucru daca patul dvs. are margini patrate.

Este posibil sa existe unele caruseluri universale si pot gazdui orice patut, dar este important sa verificati inainte de cumparare.

5. Va place muzica?

Daca va indreptati mai mult spre un carusel care reda muzica, asigurati-va ca va place muzica care se canta. Majoritatea caruselurilor pentru bebelusi joaca melodii linistitoare. Melodiile de calmare sunt, de obicei, cea mai preferata optiune.

Ar trebui sa acordati atentie si modului in care se va canta muzica. Majoritatea parintilor prefera caruseluri cu cronometre muzicale.

6. Punctul de vedere al copilului

Caruselul este pentru copilul dvs., deci trebuie sa va asigurati ca ii place si copilului. Unele caruseluri arata foarte bine din perspectiva parintilor si din motive de decorare, dar acestea nu sunt toate atragatoare din punctul de vedere al copilului dumneavoastra.

Asigurati-va ca vizualizati caruselul de dedesubt, pentru a avea o idee mai buna despre ceea ce va vedea copilul dvs. si asigurati-va ca acesta pare stimulator si distractiv.

7. Vreti mai multe caracteristici?

Exista multe caracteristici suplimentare care pot fi incluse in caruseluri. Daca credeti ca doriti sa utilizati unele dintre acestea, trebuie sa creati o lista a functiilor pe care doriti sa le includeti inainte de a incepe cautarea.


Taguri: jucarii, bebelusi, copii