Cum aleg o firma de deratizare si dezinsectie ?

: 01, 07, 2018    1531 vizite

Orice persoana s-a confruntat cel putin o data in viata cu o problema legata cu daunatorii fie ei insecte sau rozatoare. Pentru eliminarea acestor daunatori cea mai buna solutie este apelarea la o firma specializata in deratizare si dezinsectie.

Solutiile de eliminare a daunatorilor prezente in marile centre comerciale sunt unele care au efect pe termen scurt si nu ofera o eficienta ridicata pe termen lung.

Cum selectez o firma de incredere pentru deratizare si dezinsectie ?

Acest proces de alegere a unei firme profesionala de deratizare si dezinsectie trebuie sa inceapa cu un research, eventual in mediul online. La o simpla cautare pe Google poti sa gasesti o multime de firme care preseteaza servicii din sfera DDD si care te pot ajuta in eliminarea daunatorilor.

Un aspect foarte important de care trebuie sa ti cont in procesul de selectie este dat de autorizatiile firmei. Verifica daca pe website-ul oficial, firma de deratizare si dezinsectie afiseaza autorizatiile obtinute. Aceste autorizatii sunt importante deoarece doar cu acestea firma de deratizare si dezinsectie poate intra in posesia acelor substante active foarte puternice si care fac diferenta dintre o simpla lucrare si o lucrare cu o eficienta maxima.

Portofoliul de clienti sau scrisorile de recomandare primate de la clienti pot fi si ele definitorii in procesul de selectare a unei firme de incredere. Fara niciun fel de problema, poti suna 2-3 clienti ai firmei si sa le ceri un feedback legat serviciile care au fost prestate.

Costul unei lucrari de deratizare sau dezinsectie

In ceea ce priveste costurile de realizarea a unei lucrari de deratizare sau dezinsectie, acestea nu pot fi tot timpul aproximate inainte de a analiza spatiul contaminat, cel putin in cazul deratizarii, acolo unde analiza spatiului este extrem de importanta pentru estimarea costurilor.

Costul unei lucrari de dezinsectie difera in functie de tipurile de daunatori prezenti in spatiul contaminat. De exemplu o lucrare de dezinsectie impotriva gandacilor de bucatarie pentru un apartament cu 2 camere este de aproximativ 150 RON, iar in cazul unei dezinsectii impotriva plosnitelor pentru acelasi spatiu, costul este de aproximativ 200 RON.


Taguri: deratizare si dezinsectie, firma ddd, servicii ddd, ddd bucuresti